• fru AM

    Livets toppar och dalar

    FB-frögurkan skulle tydligen inte få något till barn - han uttryckte sig lite klumpigt bara (det var hans svägerska som skulle in och snittas). Nu har han blivit gratulerad av halva kontaktlistan bara ...


    fru AM skrev 2010-09-21 11:27:57 följande:
    En gammal klasskompis outade just nu på FB att de ska ha barn. Det blir hans 7:e, och nya fruns 3:e (de har ett gemensamt redan). JISSES! Har de ingen tv?
  • fru AM

    Hej Frullan!


    Ang. skafferiet så tar vi in målare och det kommer bli ankäggsblått eller vitt ... Förmodligen det förra. 


    Att Alliansen skulle lyckas skrapa ihop 0,8 procentenheter låter ju underbart men lite önsketänkande tyvärr, eller? Är det imorgon det är färdigräknat?


     

  • fru AM

    Angående veckans viktigaste fråga - nämligen mitt skafferi - så ska jag skaffa färgprover, även på rosa,Cicci! Sedan får ni vara med och rösta! Det enda valet där nassebrunt inte kommer vara med bland alternativen ...

  • fru AM

    Muggles: Hur sköter du huden i vanliga fall, Muggles? Rengöringskräm, fuktkräm och ögonkräm är det enda jag har. Ansiktsvatten har jag inte insett vikten av, om man har en bra rengöringskräm och mycket vatten efteråt ... Jag skulle nog tycka det var lite bortkastat med regelbundna ansiksbehandlingar om jag i alla fall inte körde basicprogrammet (se ovan) tiden däremellan.


     

  • fru AM

    När det gäller produkter så kan jag tipsa om Paulas Choice http://www.paulaschoice-eu.com/ En väninna till mig har använt märket i många år och har den finaste hy man kan tänka sig (hon är 43) - jag blev själv sugen på att köpa ett start-pröva-på-kit nu ...

  • fru AM

    Lappis: jag tycker "adoptionsmöjligheter" låter positivt, jag! Hoppas och håller tummarna så jag blir blå! Är det imorgon du ska ringa?

  • fru AM

    Vilken vilde jag är som inte använder ansiktsvatten, märker jag! Är jag den enda?

  • fru AM

    Ska ut och äta med klassmammorna från Storsonens förra klass nu. Fast jag har glömt vilken restaurang jag ska gå till ... Måste starta lite efterforskningar ... HA en trevlig kväll alla! Puss och kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar