• fru AM

    Livets toppar och dalar

    förresten - tips: Jabushe brukar man kunna köpa billigare - framförallt runt jul och så. Då säljer de ofta paket innehållande ansiktskräm och nattkräm till priset av en kräm ist för 2! Tex på Åhlens eller i Hälsokosten!

  • fru AM

    Oj vad glad man blev av att se Nennes nuna! Hej! Det låter så mysigt när du beskriver Livet med Pricken! Nästan så man blir lite sugen ...


    Angående restaurangförvirringen igår så hittade jag rätt - vår utekväll hade föregåtts av ett tjugotal mail hit och dit så det var inte självklart var man skulle gå ... En mamma dök upp en halvtimma för sent för hon hade gått till Berns och satt sig där och väntat. I och för sig hade hon haft jättetrevligt där men hon var ändå glad när hon hittade oss (vi var på Italiano Papa på Riddargatan).

  • fru AM

    Men alltså jag är helt förundrad över att så många använder "bara tvål och vatten". Det GÅR ju inte! Sminkar man sig, om än aldrig så lite så måste man ju ta bort det ordentligt! Min världsbild är skakad! (jag skojar lite, men inte helt och hållet).


    Måste nu lugna ner mig med lunch

  • fru AM

    Cicci, med flera. Man behöver inte köpa dyra grejer! Man kan tvätta med solrosolja - bara. Eller köpa Acos billigaste rengöringskräm. Det jag menar är att målar man på något smink överhuvudtaget så måste det ju av. Och vatten räcker nog inte utan en massa gnuggande. Och krämer behöver inte heller vara dyra.


    Nu får ju alla sköta sin hy som de vill - det är inte det viktigaste ämnet att fundera över - men jag måste erkänna att jag blev chockad. Men jag kanske är helt miljöskadad efter att ha absorberat tjej-/dam-/skönhetstidningar i 25 år och dessutom jobbat ett tag med skönhetsprodukter. Jag ville bara påpeka att det inte är en kostnadsfråga.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-09-22 12:34:46 följande:
    mugglan - du har gjort mig nyfiken för jag har noll koll mellan vilka namn de väljer. Själva hade vi namndiskussion hemma hos min mamma i helgen och som vanligt kom vi inte på ett enda killnamn medan maken helt plötsligt tyckte att Anna som tjejnamn var suveränt.
    Har jag inte alltid sagt att din man har ypperligt god smak!?
  • fru AM

    Muggles: fy vilken galning. Läskigt! Han måste ha fått tuppjuck på något helt annat och så blev trafiken ventilen där det fick pysa ut. HAde ju kunnat hända vad som helst!

  • fru AM

    Ursäkta att jag tjatar om detta med huvården men ... Cicci: det är just det som är problemet med diskmedel - det är fettlösande. Det tar bort de fetter i huden som mjukgör den. Det låter betydligt bättre när du skriver att du gojsar på en massa fuktighetskräm/hudkräm och torkar av sminket och krämen. Om du sen bara sköljer med vatten (skippar tvålen) så blir jag nöjd!


    Jag vet inget om era hudgener osv men misshandlar man huden för mycket så riskerar man att se ut som en russinödla när man blir äldre. Om man nu inte har fantastiska gener för hyn. Är det ok med russinödla, så kör på. Rynkiga lär vi alla bli - men det finns ju nyanser i rynkigheten om man säger.


     


    Så nu ska jag vara tyst!!!


     


    (ska ni prompt använda hemkemikalier till hudvård så tror jag såpa är bättre)

  • fru AM

    PB: Bra om skolan tar tag i det ... det borde ju vara samma lilla klick som står för mobbingen etc Det borde väl dessutom vara den lilla klicken som skulle lyftas ut, delas upp och flyttas iväg. Usch - jag hatar mobbing. Det kan förstöra allt för ett barn!

  • fru AM

    PB: NEJ vad tråkigt! Vi trodde ju alla att han hade "halva inne" där! KRAMAR TILL ER BÅDA! Det vore ju bra om de kunde kläcka ur sig en motivering ...

Svar på tråden Livets toppar och dalar