• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Telis - visst ska ens barn komma först men jag tycker inte riktigt det har med själva 50/50 diskussionen att göra. Tänk om mannen vill vara hemma mer än 50 %? Vet att det inte händer ofta men jag känner till några fall.

  • Lapinette

    Men då är det väl vi fruar som får ta och sparka på våra män istället och se till att de tar mer pappaledigt och inte enbart under sommaren etc. Som sagt, i min omgivning har mina vänner löst det efter bästa förmåga för paret och inte för att någon har tvingat dem.

  • Lapinette

    Förresten AM! Var det inte du som tyckte om Mad men? Vi har köpt den första boxen och vi får se om vi påbörjar den ikväll/i helgen.

  • Lapinette

    AM - helst vill vi inte börja någon ny serie utan se klart på de vi har påbörjat men eftersom det tar sådan tid innan de kommer ut (Entourage t ex) så börjar vi på en ny. Nu när mörkret kommer är det mysigt att krypa upp i soffan.

  • Lapinette

    Fortfarande .. .mina inlägg handlar om att man själv ska få välja och jag har absolut inget emot att dela med maken (om det kommer att vara möjligt). Och visst handlar inte allt om pengar utan jag tycker att varje familj ska ha rätt att lösa detta som de vill.

  • Lapinette

    Och där ser du snaily - du vill vara hemma ... så varför skulle du inte kunna få vara det om maken din har ett toppenjobb just nu (som han trivs på)?

  • Lapinette

    pb - åhhh... det finns så många trevliga ställen! Vad vill ni ha för typ av mat? Ska det vara crossover, thai, fågel eller fisk?

  • Lapinette

    Åhhhh.. har jag missat nennelainen nu IGEN! Skickar över lite kramar om du råkar titta in under dagen.


    Pb – jag har inte varit på Le Rouge men vänner som varit där och de har gett väldigt blandade omdömen. Någon sa att personalen var väldigt ung och bortkommen men kanske var det i början precis när de hade öppnat. När det gäller Melkers restauranger så gillar ju jag Grill men där är det mest kött som gäller. Inredningen är dock superhärlig och drinkarna otroligt goda . Annars är vår favoritrestaurang Operakällaren. Otrolig mat, service och de bästa vinerna ever. Gondolen kan också vara trevligt men där har jag inte fått någon wowkänsla gällande maten men personalen och utsikten är det inte något fel på. Vi gillar annars Wasahof men det är inriktat på skaldjur. Sen finns ju alltid Leijontornet i Gamla Stan (som för övrigt ska stänga) och Restaurang Lux (på Essingen). Maken gillade dock inte atmosfären på Lux.


     


    Porchez – äntligen en fråga jag kan svara på! Det finns fem släppta säsonger (på dvd) gällande Entourage. I love Ari!!! Längtar och går och väntar på att de ska släppa nästa säsong för nu är det baske mig ett år sedan den sista säsongen släpptes (på engelska utan svensk översättning). Trist att du mår så himla dåligt ... STOR KRAM.

    Här ska vi snart iväg på brunch ute på ön där bror min bor. Sedan ska "pojkarna" dvs brorsan, hans söner och maken åka go-cart. Jag har lite shopping och pump på schemat istället och ikväll blir det drink och middag hos vänner och sedan ut till Tyrol för att se La Clique (http://www.lacliquelondon.com/). Min väninnas födelsedagspresent till mig .

  • Lapinette

    pb - håller tummarna för din make!!!!

Svar på tråden Livets toppar och dalar