• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    nenne - heeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! Hur mår du gumman? Har inte smsat eller mailat då jag trott/tror att ni har tillräckligt mycket omkring er ändå. Hoppats på att ni myser som bara sjutton att vara fyra i familjen.

  • Lapinette

    nenne - har också missat, ska P åka bort? Och vad söt du är (att tiden gick jättefort så att ni också kunde mysa och bonda). Så superhärligt att er lilla (eller stora ) Prick äntligen är här!

  • Lapinette

    nenne - skönt att ni får lite back-up när maken är borta. Mys och njut. Snart är han tonåring och späder ut spriten med vatten så ni inget ska märka . Namnfrågan löser sig säkert men om du vill kan vi rösta för din räkning här inne .

    Nej, nu ska jag göra som maken och nanna kudden. Godnatt allihop!

  • Lapinette

    nenne - vi har inget namn (faktiskt)! Tror det lättare blir ett arbetsnamn när det är mer konkret (som i magen). Tror det blir skrik, liv och en massa jobb när vi kommer hem. Då är partajandet helt klart slut för vår del . Men fasen, i veckan MÅSTE vi bara få iväg våran fil till AC. Har fortfarande inte framkallt det där jäkla kortet (makens uppdrag).

  • Lapinette

    Och såg idag flera adoptivbarn när vi var i Sickla. Adoptivradarn är helt klart på! Pejling, pejling!

  • Lapinette

    nenne - Ja och den andra pejlingsavgiften har jag precis börjat betala .

    Länna Möbler - my favorite!

    Nej, nu måste jag försöka slita mig till sängen!

  • Lapinette

    Och nenne ...underbart att se din glada nuna här inne! Så härligt att ni fått en liten Pricken tillslut! KRAM till hela familjen

    Ja Vickan, du kan också få en kram. Vet inte om det är någon annan som är uppe fortfarande.

  • Lapinette

    Piggelin - var det kanske därför ni inte blev bjudna (tjejen var svartsjuk)?

    Regn även i Stockholm. Riktigt höstväder och jag hade myyyycket hellre stannat kvar i sängen imorse.

  • Lapinette

    Nej, för jag tycker fortfarande att det är upp till varje familj att lösa det på bästa sätt. Läste senast imorse i SvD om pappor som är hemma med sina barn på heltid ... även efter föräldrarpenningen gått ut. Tror de får 3 000 kronor i månaden men de anser att att barnet kommer i första hand (precis allt det där som diskuterades här i fredags). Helt suveränt! Funkar det så why not!

    Och självfallet är det inget "tvång" att vara hemma med sitt barn. Jag tror de flesta vill vara det och de som är/har varit det tycker det är suveränt. Men det funkar inte för alla .. och då får man lösa det efter bästa förmåga.

  • Lapinette

    Tror jag är allergisk mot jobbet!   Börjar nysa och måste snyta mig så fort jag kommer hit.

Svar på tråden Livets toppar och dalar