• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    pb - du får beta av dem en och en.

  • Lapinette

    BS - Pontus by the sea. Vi brukar gå dit någon gång varje sommar och var inte nöjda med vårt besök nu i somras . Maken hade beställt in lamm som simmade i något och som sagt servicen var inte den bästa.

  • Lapinette

     


    Izzie – grattis!!!! Det var ju ett bra tag sedan vi hade ett plus i tråden.



    Snaily – blev det Lenovo? Jag har en sedan ett halvår tillbaka (jobbdator) och är nöjd. Fast jag var även nöjd med min HP jag hade innan … den blev bara lite ”trött” mot slutet (inte tillräckligt med minne).


    Ser att ni har disktuerat Top Gear – också ett favoritprogram. Mest för maken men även jag tycker det är riktigt skoj att se när de testkör olika bilar.


     


     


    Och åter igen har nenne varit inne när jag har varit ute . Englesson och potatisgratäng. Inte illa !


    Själv hade jag en helt suverän kväll igår med drink och middag hos vänner och sedan en suveränt rolig och underhållande show på Tyrol, La Clique. En suverän 40-års present .  

  • Lapinette

    Tänka sig att ibland får man inte till några radbrytningar och vid andra tillfällen får man dem i överflöd .

  • Lapinette

    Telis - gillade ditt NY-förslag bäst. Skit i att fråga i affären om de kan ta hem en .

    MSW - och vad härligt med kaninungar.

    koko - vem vinner?

    Vi har försökt att shoppa i Sickla, där de hade något slags jippo för det var 20 % nästan överallt. Likväl är vi superdåliga på att shoppa numera men lyckades köpa nya joggingskor (maken) och aerobicskor (till mig). Tycker det är aptråkigt att köpa träningsskor så det var en bra investering (då mina börjar bli lite väl gamla). Nu blir det te (utan muffins ... för jag måste ta och skärpa mig ) och första episoden av Mad Men.

    3 oktober borde funka för min del OM vi inte får för oss att ta en sväng någonstans i landet (typ Växjö).

  • Lapinette

    snaily - du och dina undersökningar ! Vad härligt med sparkar. Det är nog det enda med graviditeten som jag kommer att sakna.

  • Lapinette

    Jösses, vilka besök ni haft (snaily och pb). Jag tycker det är trevligt att ha med sig något till de som låter oss bo där men då är det typ en flaska champagne eller att vi bjuder ut på middag. Att ha med sig allt som ska ätas och snytas i verkar ju vara lite onödigt. Och pb, jösses vad förbannad jag hade blivit. När man åker bort så får man väl inse att man är gäst och gäst innebär att lägga bort alla de där åsikter om att bestämma (vart man ska sitta, sova etc.). Duger det inte så får hon väl ta in på hotell. Jag kan vara jäkligt "bestämd" av mig men faktum är att när jag är borta så domderar jag inte alls ... för det är ju inte mitt hem. Take it or leave it!

  • Lapinette

    AM - har ni varit på fest eller var det bara en trevlig middag som blev väldigt sen? Vi var som sagt på burlesk teater/cirkus tillsammans med en massa andra kändisar (politiker, folk från tv, teater etc.). Och vi gick hem från Djurgården. Supervackert och härligt men maken var lite trött .

    Nu har vi sett första avsnittet av Mad Men och jag känner mig lite upprörd (hur dum och varför i hela fridens namn den där sekreterartjejen kunde dra in den där skitstöveln på sitt rum). Kycklingen med soltorkade tomaterna och oliverna är i ugnen och vi har provsmakat en av rosévinerna som åkte hem med oss i tisdags. Mums, den var det inget fel på .

  • Lapinette

    gosnosen - åhhh var skönt att chefen tog det bra och att omgivningen är superglada för er skull. Du vet det är vi också !

    Semester ... du vet jag som snart är själv på restråden undrar - vart ska ni?

  • Lapinette

    Parnassia - jag hade också tagit åt mig och blivit upprörd.

Svar på tråden Livets toppar och dalar