• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Vickan - grattis men jag förstår att det är mycket som väger både före och emot. Du får sätta dig och skriva ned en plus och en minuslista. Men självfallet - SÖK! Skoj!

    kängu - det är inte alltid den där känslan stämmer. Har varit på intervjuer som jag tyckt varit superdåliga, kände mig totalt värdelös när jag gick därifrån och sen jagade de mig som en galning (fast då ville jag inte ha jobbet längre).

    mugglan - lika klok som vanligt!

  • Lapinette

    för och emot ska det så klart stå ... inte förE!

  • Lapinette

    Och just det .. idag la jag den tjocka mappen till AC på brevlådan . Äntligen! Nu blir det att vänta i drygt en månad innan de kommer att ha tid för oss ... fast fasen vad bra vi är på att vänta (vid det här laget).

  • Lapinette

    Skriver väl även här - Ha så skoj på kräftskivan!!!

    Inredning är ju som med kläder. Vissa stilar är supersnygga på andra men skulle inte pass på mig.

  • Lapinette

    Jösses vad jag "glömmer" bokstäver när jag skriver! Blir bara slarvigare och slarvigare ... FY SKÄMS!

  • Lapinette

    Hattis – hoppas på att det är mer än skengravid.

    Porchez – kul att höra att du har försökt att spåra oss. Själv är jag ju som sagt var en glappkäft och har försagt både mig själv och andra här inne (Tog absolut åt mig av Telis inlägg och säger FÖRLÅT! ... jag försöker förbättra mig) men är inte ett dugg nyfiken av mig dvs jag skulle aldrig komma på tanken att börja googla och leta upp er IRL och förstår inte alls varför utomstående skulle göra det? Så jäkla intressant är jag väl knappast? Men som sagt vet med mig att jag emellanåt har sagt för mycket och det är tyvärr min personlighet. Öppen som en bok, pratar först tänker sedan .. och likadan är jag här. Jag lovar även om jag försöker (och jag tror jag har blivit bättre) så syns min personlighet igenom här på tråden .. så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra för att det ska vara helt "säkert" för alla här inne (när och om jag är kvar). Som sagt, jag försöker att låta bli och att tänka före men ibland så drivs jag med och glömmer bort. Säger förlåt till alla som blivit förbannade!

    När det gäller att outa riktiga namn så är jag däremot en klippa för ni är era nicknamn för mig. Har t om svårt att använda de riktiga namnen när vi träffas och i mobilen så ligger ni under AM, Telis, nenne osv.

    Gällande öppet och stängt forum så säger jag som många redan har sagt tidigare. Fördelen med stängt är att jag slipper tänka (vilket jag som sagt var inte är så bra på) på vad jag skriver medan nackdelen är att vi inte kommer att få in några nya.

    Cicci – ahhh härligt med intervju även om du inte känner för jobbet .. ja, då blir det absolut en mer avlappnad intervju.

    Fru E – grattis till körkortet! Åhhh.. vad härligt men trist att hojen inte ville starta.

    Snaily – skickar kramar och hoppas denna dag inte blir lika deppig som igår. 

  • Lapinette

    AM - låter frestande med lunch .. vart?

  • Lapinette

    AM - jag ska absolut försöka. Just måndagar har vi möte på förmiddagen här på jobbet men tills dess borde vi vara klara.

  • Lapinette

    mugglan - är det Loveboat ikväll!! Jösses vilken partypingla du är.

  • Lapinette

    Pricken verkar vara en hejare på att äta!

Svar på tråden Livets toppar och dalar