Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    hattis hahahah vilken middag!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon (hohooooo?!??)


    PB, vi installerade vår diskmaskin själv och körde den andra på tippen. 


    Vet ni, Pricken har äntligen fått ett namn. Det blev det på T.  

  • nennesjuttioåtta

    finns det gubbkepsar till små Prickar? Ska på dop och vill ha med mig en liten farbror.


    Lappis - åh jag tror att ni kommer få världens sötaste och finaste kille!!!!

  • nennesjuttioåtta

    muggles Inskrivningssamtal!  


    AM -


    Här blåser det storm idag. Får se om Nancy kommer in något mer eller om hon är på väg mot Åland.

  • nennesjuttioåtta

    Tor-Peder!


    Snaily - jag köpte ett litet täcke på minimundus.se, de har lakan och kuddar och allting för både små vaggor/vagnar och större spjälsängar. Nu sover ju han med oss eftersom jag sover mycket bättre då så täcket används inte nämnvärt men det ser fint ut med ständigt bäddad vagga, ahahah!

  • nennesjuttioåtta

    hejhejj FREDAGSFULDANS!!!! 


    September - flera snitt? Den här veckan känns det markant skillnad faktiskt, det har inte stramat, kliat, pirrat eller känts som jag halkat på herrcykeln. Känns skönt att läsa att det inte varit någon fara för någon av er, att det sitter mest i huvudet. 


    Snorkis – Åh jag tyckte det var fruktansvärt med gravidmagar men kan inte vara i närheten av hur det känns för dig! Förstår att du kastade dig bakom hyllorna. Vilken tjej som var så jävla fräck när ni skulle sälja spjälsängen ! massor av kramar!!!!


    omsan - yeiks, vad fort världens snurrar runt dig just nu, hopps det lugnar ned sig så småningom så att du får ta hand om dig själv också! 


    oj Lappis, ni kan inte vara många kvar nu på ditt jobb??! Vet du, hahaha inom en överskådlig framtid kommer hur många som helst att kika på er och avundas eller bara beundras av er fina lilla familj!!!


    Hattis -


    Porchez - iuuh, vad läskigt om det är han!


     

  • nennesjuttioåtta

    BS - trist med lång väntetid, 1 timme?!?! herregud, det hade inte jag som är stor orkat med i kylan heller. Jag hade också velat värma mig och snuttat på något (varm choklad med cointreau, typ).


    Fick smaka biscotti förra veckan med lingon och vit choklad.  

  • nennesjuttioåtta

    muggles - hade en kompis som inte ens visste vad fog hette. Så det blev welcome in to the... ppppchhhht! You know outside. Fast det gjorde inget för han som han berättade det för pratade ändå bara spanska.

  • nennesjuttioåtta

    hade tänkt baka en kladdkaka eller något anat men vi hade varken socker eller kakao hemma och jag orkar inte gå till affären. Hade behövt äta upp mig lite för skinnet hänger lite väl löst. Hur lång tid tog det innan er mage drog ihop sig? och när försvinner den här linea negra?!? Min navel är som en stor, brun krater.

Svar på tråden Livets toppar och dalar