Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    BS - ja nu har han ändå börjat bajsa mer sällan (men mer...) men det är ändå 4-5 ggr per dag. I morse nosade vi på Parnassias (?) nivå för godkänt men nådde inte ända upp till armhålorna. Bättre tur nästa gång. Kanske fel teknik när vi plockade upp honom ur sängen, får squeeza mer på rumpan kanske.

  • nennesjuttioåtta

    lappis - Låter som den bästa strategin, hoppas hoppas att kön minskar snart!
    låter ju fantastiskt! Med utsikt... Här ser vi en åker och några träd. 

  • nennesjuttioåtta

    varannan vecka?!? Varannan timme!  


    hur får man 61 personer att byta kön? Nej, byta kö? Kom igen nu, tjejer. TÄNK!

  • nennesjuttioåtta

    lapinette -  


    Mugglan KUB! On the bang idag med, fan va gött!

  • nennesjuttioåtta

    BS - nä, byxor är inte bra att köpa på nätet. Kan ju sluta hur som helst. 

  • nennesjuttioåtta

    tror jag ska ta mig en liten stödvila, jag med. på er!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette - ÅÅÅÅH vad roligt om ni kom iväg dit! Om det inte var så in i helvete långt skulle jag åka dit varje säsong. Vi har ju fortfarande kvar att åka heliskiing eftersom det snöade inne men en sommar eller höst där vore ju också magiskt! 

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia - oooh tricky question! Jobb växer inte på träd men Lilla kommer ju växa och vill du ta tillara den här tiden så kommer den ju inte sen, vilket ett jobb KAN göra. Men... ja jag vet inte alls hur jag skulle gjort.


    Har precis bakat min chokladorgasmkaka, och insett att jag nog läst fel i receptet och då har ju även ni fått fel. *skäms* Försökte hitta vad jag skrivit innan i tråden men hittade inte det och det jag har i min receptbok är på norska, och jag trodde att melis (i glasyren) var slang för mjölkchoklad (melk-) men det är tydligen strösocker. Så nu blev det mer kolaaktig glasyr, har inte provat än men det kan ju ha betydelse. Återkommer i frågan när vi ätit av den!


    Lappis - nu har jag fem dagsfärska bajsblöjor, har du listan på kön så kan vi börja beta av?

  • nennesjuttioåtta

    what? FLORSOCKER?? Damn google translate! 


    Tack vänner!

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis - Åh vad skönt att bi så bra bemött! Jag förstår att du inte vill lämna ut bild och så, men jag är också nyfiken på din lilla tjej. Tror absolut att S är allra finaste fina på bilderna, så klart att hon är det! Det är bara vemodigt och sorgligt att hon inte lever, men hon är ju fortfarande en näpen, underbar liten bebis. Förlåt, men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig bättre.


    *******************


     


     


    Kattbajs, det måste nog vara det äckligaste som finns - inte ens ens egna katts små bajshögar kan ses som något gulligt. *kräks*

Svar på tråden Livets toppar och dalar