• Telis

    Livets toppar och dalar

    koko, absolut! Det hade varit mycket värre! Jag vet ju att man måste slå sig lite som barn, jag har ju själv både kapat av ett finger och slagit ut båda framtänderna , men det här var första gången han slog sig så det skär lite extra i mammahjärtat.


    Så himla, himla skönt förresten att Lillebror både sover och äter riktigt bra nu - det är ni sååååå väl värda efter att ha kämpat med det så länge!

  • Telis

    muggles & AM, jo jag tänker på det - det händer ju alla någon gång. Det gick ju bra också.


    Åh, att få läsa en bok! Och att få läsa den precis så länge man vill, i tysthet. Och att få äta middag, sakta, utan att behöva kasta i sig maten för att någon sitter bredvid och gnölar av uppmärksamhetsbrist.

  • Telis

    muggles, när vi var hemma hos ett par kompisar i somras så spetsade jag öronen när deras dotter (3,5 förstås ) berättade att hon skulle få ett syskon. Men sen la hon till att den skulle komma på måndag och heta Svensson så då fattade jag att det inte var riktigt sant. Dom är ju för goa i den där åldern.

  • Telis
    FruCicci skrev 2010-08-12 20:36:27 följande:
      Telis, jag är mycket nöjd med dotterns namn nu. Det var meningen att hon skulle heta det....Jag har kontakt med Frejis, jag vet inte vad jag ska/får skriva här, men jag kan väl säga så mycket som så att hon går igenom ett helvet just nu och bor inte med barnets pappa.Bumsis är super söt och har vuxit till sig ordentligt

    Nej men Cicci, vad är det du säger? Stackars Frejis!! Du kan väl hälsa henne så gott när du pratar med henne nästa gång och säg att jag saknar henne här!


    Skönt att namngrubblet gått över och att det känns rätt nu!

  • Telis

    Inget sms från nenne i natt så förhoppningsvis ligger hon och trynar som en liten bebis.


    Frejis, vad skönt att höra att läget är lite bättre!! Jag tycker att det låter jättehärligt med en resa till Grekland och jag är säker på att Bumsis kommer att se till att ni inte ligger och slappar och har långtråkigt. Jag har dåligt samvete över att du inte fått tillbaka overallen än, jobbar du fortfarande inne i stan? Vi kan kanske ses och ta en lunch snart i så fall så får du tillbaka overallen också.


    Grattis faster Vickan (och till Trollet förstås som fått en liten kusin)!

  • Telis

    Idag är förresten min lilla Lilleman 7 månader. Det är verkligen en fantastisk ålder!

  • Telis

    BS, jag glömde svara dig igår - ja, Televinken har fullkomligen ÄLSKAT babysittern! Nu har vi ju lånat den men den hade varit värd vartenda öre och lite till så mycket som han gillar den. Men Bumbon har han inte gillat överhuvudtaget däremot. Har du haft Astrid i den eller har hon legat mycket på golvet?


    AM, tack för länken. Kööööp! Det där törs jag inte visa för min man, han skulle dö av avundsjuka. Finaste delen av skärgården!


    Har du en länk till Mr Yasuragi så kan jag ta den också. Det är ju inte utan att man är lite nyfiken på karln.

  • Telis

    Gah, fick just ett sms och höll på att sätta i halsen eftersom inte nenne hörts avän idag men det var från svärmor. Tror att jag måste be alla jag känner, utom nenne, att inte sms:a mig på ett tag.

Svar på tråden Livets toppar och dalar