Vi kommer ha ca 150 gäster på bröllopet, vill ha 3-rätters och vill kunna fixa allt själva (eller med massa hjälp från familj å vänner...). Menyn va något av det första vi kom på, nu gäller det bara att hitta en lokal där det blir möjligt.
Vi planerar att gifta oss i oktober nästa år och tänker köra på ett hösttema med mycket levande ljus och utsmyckning av lokalen med löv, rönnbär, grenar mm. För att matcha de tänker vi oss en höstig meny (tänker precis som derams come true att man kanske har tröttnat på sommarenmaten).
Till förrätt tänker vi oss 4 små crustader med olika svamstuvningar tillsammans med en sallad av bladspenat, granatäpple och rostade pinjenötter
Till huvudrätt vill vi va tjälknöl av älg (förutom att det blir en stor mäng ska tydligen tjälknöl vara lätt att laga) tillsammans med en potatisbakelse med västerbottenost
Till efterätt ska vi ha en ost som heter primadonna tillsammans med hjortronsylt. Känner att det kan bli kaka-på-kaka med en söt efterrätt och sen bröllopstårta på det, så för ostbiten och sen senare tårta.
Vad tror ni om det? Finns inte så mycket inspirationerbilder och sånt från höstbröllop så om nån tar några bra tips tar jag gärna emot dem!