Inlägg från: LOMARE |Visa alla inlägg
  • LOMARE

    Catering vs. göra själv

    Vet inte vad skillnaden blir, men den blir nog rätt stor. Vi kommer att göra själva, både kul och billigare. Även vi kommer att ha buffe (40-50 pers) med förrätt. Funderar nu på en förrätt som håller sig fräsch på tallriken ett tag (kall). Dock inte paj som inte är gubbens favorit. Buffe blir det av maten, men känns lite trevligare att ställa fram förrätten på bordet.

  • LOMARE

     


    Moster Stina skrev 2010-10-14 07:27:07 följande:
    Vi kommer att göra egen mat. Dock ej buffé. Vår förrätt kommer bestå av en korg av egengjort tunnbröd från Orsa i Dalarna, med en klick Västkuströra i. Vi kommer från respektive område så vi tänkte det vore en kul blandning.

    Det lät gott, men inget man kan göra klart innan va? Då mjuknar väl tunnbrödet? Har ni folk som serverar då?

  • LOMARE

    Är väl lite så vi tänkt oss också, men är inte helt klara med vilka rätter och vem som ska göra vad än. Har ju tid på oss...

Svar på tråden Catering vs. göra själv