• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej hej pb!


    har ni fått upp värmen i huset nu? Finns det ingen ni kan be hjälpa er att elda (någon gång iaf)? Granne eller så? Fast nu hinner ni kanske inte åka iväg mer innan ni får nya pannan!

  • MSW

    Klockarbol: kändes som jag fick en knytnäve i magen när jag läste! Hoppas det löser sig på något vis! (min inbox är också öppen om du vill!)


  • MSW

    FruE: jag färgade inte håret, fast å andra sidan gör jag det nästan aldrig annars heller.. jag är fortfarande så himla glad över ert plus!!


  • MSW

    FruE: ang målningen, så har jag också hört att vattenbaserad färg är OK, men om du har möjlighet kan det kanske kännas bättre om du kan ha något fönster öppet under tiden, och vädra, så blir det juh ännu mindre att andas in... Hoppas frisör besöket blir bra!!


    Piggelin: Trist med magsjukan hos dagmamma! Och trist att hoan inte vill komma ut!


    Här i kommunen finns förresten inga dagmammor alls, det har kommunen bestämt, det är trist tycker jag.. Tror att A hade kunnat trivts bättre hos en dagmamma än på dagis.. (associerade(?) fritt...)


    Nu ska jag nog försöka flytta mig från datorn till soffan, gissar att pluggandet (mest läsning) går bättre så..


    Här snöar förresten nu, men blåser inte så farligt.. Kom lite snö i natt också!

  • MSW

    Klockarbols situation låter som världens mardröm! och på en dator kan det juh gömmas mycket olika saker som kan få ens värld att falla sönder!


  • MSW

    Nu har jag läst färdigt allt till en av uppgifterna, ska bara få ner lite skriftligt också.. Sen bara att ta tag i nästa!


  • MSW

    Åh klockarbol!! Förstår att din värld är upp och ner! Kram, kram, kram!! Jag/vi finns här!! Stora kramar!! Och dyker här upp någon "obehörig" med åsikter sällar jag mig till pb!! Kram igen!!


  • MSW

    God morgon alla! Här väntar en lååång dag! Först skola, sedan hem och vara med på bowlingen, sista gången.. Och sedan kalas! När vi väl är hemma väntar packning, för imorn eftermiddag blir det Sthlm! Se hur mycket jag hinner skriva.. Men läsa det mesta räknar jag med.. Puss och kram


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!