• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag är alldeles varm i hjärtat!! ÄNTLIGEN var det er tur!!!! nu vill vi veta allt om testning, känslor, vad maken säger och allt annat!


  • MSW

    *sällar sig till champange skålning med tårar i ögonen*


  • MSW
    fru AM skrev 2010-11-05 09:17:16 följande:
    OK EA nu väntar vi bara på att du ska börja förhöra dig om barnvagnar, babyskydd, bästa omlottbodyn ...   Alltså detta att ni plussat är ju så roligt! Sitter och fånler vid datorn!
    Och jag både fånler och har tårar i ögonen! Åh så härligt!

     


    Hoppas att PB också kommer in med positiva nyheter snart!

  • MSW

    Kramar till porchez! Men jag har juh också dig på fb!


    Telis: Det var nog ungefär vid den tiden A bara åt (burk)mat med ngn slags pasta i.. Och inte så himla bra av det heller.. (kommer inte ihåg hur det var vid andra mål dock.. Ock så ammade jag fortfarande, och det var aldrig några problem att få i honom..)


    Nu är det tidig lunch här ( a har pratat om det en bra stund redan), sen blir det nog strax in till stan en sväng, gå lite i affärer och titta på öppen scen där jag varit på praktik!


    Håller tummarna kl två för pb!


    Och trevlig helg till alla!

  • MSW

    Två celligt tillbaka som är snyggt men lite långsamt! Fritt citerat! Så nu är det bara att hålla tummarna ÄNNU hårdare! hoppas att fruE har startat plusvåg!!


  • MSW

    Vinkar in innan det är dags att göra sig i ordning för sängen!


    Mugglan: Hur är det med er? Känns det som ni kunnat smälta det något? Är det i veckan det är KUB(-blodprovet)?


    Piggelin: Åh, hoppas ni inte behöver vänta så länge på lill-syskonet, och hoppas de får varsin födelsedag!


    Fru E: Är fortfarande så otroligt glad att ni är gravida!!


    Hattis: Håller tummarna för testningen imorn!!


    Start: Hoppas att det kommer fram ngt snabbfixat, så att det snart kan bli ett plus som stannar!!


    Vet inte om jag kommenterade det, men BS fy vad trist med värderna! Hoppas att det inte är något för allvarligt som ligger bakom! Har ni någon aning alls om vad det kan bero på, eller vad säger läkarna?


    Hm, förresten, om ingen fortfarande har satt sig emot så tycker jag att Parnassia kan boka bord på tre liljor? Vi är 8 som kan, om jag har räknat rätt, sen borde det rimligen inte vara några större problem om vi är 7 eller 9..? Alla har väl kanske inte lämnat besked än..


    Här har vi faktiskt fått riktigt bra ordning nu.. På övervåningen åtminstone! Sen är det juh lite småpill kvar, men på det stora hela.. Men skönt är det!!


    Puss och kram!

  • MSW

    Kramar till Oms, låter inte alls roligt! Låter som att den där väggen börjar komma lite väl nära.. Och även till Hattis!! Gissar att det känns extra trist denna månaden!


  • MSW

    Åh har börjat kolla på nya delkursen, vi har inlämningar på fredag, tisdag, onsdag och tisdag igen! Har (som vanligt) RÅÅångest för hur jag ska hinna med och klara allt! Jag förstår inte varför jag pluggar! Har aldrig i hela mitt liv haft så mycket ångest som sedan jag började skolan! Det känns verkligen som det är något jag liider mig igenom!


    Nu ska jag iaf gå och äta lunch hos mamma (som passar A)!


    I eftermiddag är det månadens blodprov som gäller och ta igen några timmar från praktiken!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!