• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - kära nån..*styrkekramar* Och skäms på AM-mannen!


    Ego - här är det dagen efter... maken och hans galningar satt och söp till kl 3 så han är begränsat fräsch. Och troligen är det nåt knas med bilen, så det är inte läge för stordåd. Och nu tror jag att maken somnade bredvid Trollet... fniss fniss.. Trollet hade lite svårt att komma till ro för sin förmiddagssömn... men med hjälp av en trött pappa verkar det funka... tyst är det i alla fall!

  • viktualia

    Piggelin - grymt imponerande med ett ENDA stygn!! Grattis till målgången!!! Stor grattiskram!!!

  • viktualia

    tjo


    kan fortfarande inte förstå meningen med mors- eller farsdagar.. så nåt firande har inte synts till... men Trollets pappa köpte en ny rakapparat till sig själv i alla fall... Har varit på stor shoppingtur till grannstaden. Pruttigt nog utan att hitta någon matta... mellangrå ullmatta i två storlekar - en under matsatsbordet och en som gångmatta... maxkostnad 5000 - är det omöjligt?!?

  • viktualia
    fru AM skrev 2010-11-14 20:04:43 följande:
    Vickan: Är ni säkra på att ni ska ha grå mattor? Nu har jag visserligen misskött mig å det grövsta som konsulterad inredare eftersom jag inte kommit med någon idé alls - men vore det inte klatschigt med lite färg? Eller ni kanske har andra färgstarka detaljer?   Hur stora ska mattorna vara? Kolla även på auktionssajter (lauritz t ex)
    visst finns det färg i rummet! accentfärgen är plommon/vinrött! detta efter en mindre kupp från min sida.. hihihi... är ju lite småsur på vår spegelvända soffa och transportskadade tvbänk... men jag SKA ta bilder till galleriet sen!

    apropå galleriet - kan nån inboxa länken dit... kommer inte åt det via den här datorn...

  • viktualia

    AM - jag går HELT på din linje i husdjursfrågan... lika oförstående och förundrad...


    mattor  - oj...hur kan man klara sig utan mattor?!


    ego - åååå vad mysigt det är att komma hem till sin lilla familj!! *ler glatt*

  • viktualia

    smint *vinkar* Min kära make verkar trivas på hemmafronten än så länge!! Och han har övertagit mina polare i föräldrargruppen! heja heja!

  • viktualia

    Dockskåp... undrar om mitt gamla Lundby finns kvar... ingen aning... men möblerna tror jag att jag har kvar... som min morfar har tillverkat...


    Ego - har landat i soffan efter en skum dag. En massa stressrelaterade intriger på jobbet där jag mest tycker synd om de inblandade... toppades med ett dödsbud när jag kom hem... för att inte outa mig totalt så får jag väl påstå att det är en gammal kollega även om han var pensionär långt innan jag började jobba där... på mitt förra jobb..


    Och dessutom har maken tagit hand om ett ledset Troll idag. Trollet grät när mamman gick till jobbet och sover just nu utmattad i mammans knä... utan att ha passerat kvällsrutiner eller välling... hm...

  • viktualia

    Snorkis - tack för omsorgen även om det känns lite avlägset... men liv och död har en tendens att vara närvarande hur mycket man än försöker låtsas som motsatsen... har fått höra om offer för trafikolyckor under dagen också.. inga personer jag kände själv. Men hm... hur mycket man än försöker tro att det där med död bara är "aktuellt ibland" så poppar det upp i de mest oväntade sammanhang...


    ... skitdag vet jag inte.. men hm.... lite ONÖDIGT många tankeställare kanske... hm....


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!