• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily - men finns det inte hundpensionat i BB-staden?!? Vore inte det enklare?!?

  • viktualia
    snaily skrev 2010-10-29 16:04:04 följande:
    Mer ego...Undrar lite över när graviditetskrämporna tänker dyka upp? (Förlåt alla ni med besvärliga graviditeter, scrolla!)Om man bortser från all oro som kom i samband med KUB-testet, och mina små blödningar (som säkert är helt normaaaaala), så har jag ju hittills haft en oförskämt lätt graviditet. Känner mig fortfarande inte särskilt orörlig eller otymplig och det finns fortfarande gott om plats i magen, Ynglet är inte ens i närheten av några revben. Idag när jag gick på hundpromenad kände jag mig nästan ogravid och spänstig. Lite nästäppa om nätterna kan jag skriva upp på krämp-listan, för övrigt inget.Undrar om jag kommer få en förjävlig förlossning som straff?
    det tror jag inte! Bortsett från mitt illamående och lite halsbränna så gick det ingen större nöd på mig när jag var gravid. Jag jobbade ju in i det sista, hade inga större problem att få på mig skor och dylikt på slutet och slapp vätskesamling - vilket gjorde att jag utan problem hade ringarna på mig på förlossningen (men för säkerhet skull tog jag av mig dem under de mest smärtsamma timmarna innan Trollet föddes).

     


    Jag tror mest att du har drabbats av "vänta, får du se"- sjukan. Dvs alla som måste berätta hur hemskt allt kommer att vara och bli... Vad säger att just du måste drabbas av en massa elände?! Du hade väl f ö din resa INNAN du blev gravid med Ynglet?! Var glad och oroa dig lagom!

  • viktualia

    Risotto - ska jag också bjuda på i helgen! Inte svårt, så länge man häller i lite lagom av vätskan i taget!!

  • viktualia

    BS - här är nog Trollets första tand på uppsegling också.. och hans mammas stackars bröstvårtor blöder.. så hm. amning på nedläggning typ

  • viktualia
    sweetstreet skrev 2010-10-29 22:03:36 följande:
    Vickan, ojojoj!!!!!! Kanske dags att lära tantrollet lite amningsvett o etikett...???
    eller köpa en barntandborste och sluta amma. typ...
  • viktualia
    Telis skrev 2010-10-29 22:18:45 följande:
    Vickan, hur går det med vällingen, någon framgång?
    ja faktiskt! nu har han klunkat i sig välling igen!
  • viktualia

    godnatt Telis!


    Vissa valde ju motsvarande lördag till bröllopsdag och fick längre bröllopsnatt än alla andra....


    ... och för amningsstoppet finns en tydlig plan om det inte ger sig av sig självt.. makens första dagar hemma lär präglas av nätternas verksamhet...

  • viktualia

    Oj! här var det ingen våldsam aktivitet... hm...


    AM - Hoppas INNERLIGT att ni fått sova inatt!!!


    Telis - jacka stl 80 låter helt klart användbart! ta med den till brunchen!


    Ego - har haft en ljuvlig helg med goa vännerna och laddar nu för att JOBBA imorgon. Skumma värld! Och inser att mina timmar vid BT åter blir starkt decimerade... hm...

  • viktualia

    nu ska jag släpa mig mot sängen.. ska ju upp TIDIGT för första gången på evigheter...


    kram på er och hörs imorgon kväll!

  • viktualia

    Telis - jag har fått oproportioneliga utbrott på Trollet av ungefär samma skäl... jag tålamod?!? mjaaa... skeptisk ibland... hm... KRAM på dig i alla fall!


    Ego - alltså.. jag känner mig närmast FÅNIG:.. men Vickan gled in på jobbet, fångade en decimetertjock pappershög, fick en ny dator, stol och bord och satt sedan med ett fånigt leende... Efter att ha skrivit några mail och producerat några papper.. tjaaa sen var jag ju nästan i 6:e himlen... tog klivet ända in i 7:e när det visade sig att jobbet skaffat ett internt chattprogram medan jag varit borta och att jag kunde babbla med favvokollegan på Ön! 


    Och Trollet och hans söta pappa har haft superskoj idag... så hm... livet är bra mysigt ibland!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!