• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Piggelin - i sådana fall har jag snart också fallit dit .. för alvedonmissbruk.

  • Lapinette

    Min väninna som precis fick sitt fjärde barn gick 16 dagar över tiden!!

  • Lapinette

    Ore - mitt fel är nog snarare att jag körde på som vanligt dvs tränade fyra hårda pass i veckan trots att min förkylning från svärmor inte helt gått ur kroppen. Kände mig hängig förra torsdagen - fredagen men körde ändå och så åkte jag på det här. Kan inte minnas när jag var så här sjuk senast. Normalt får jag en förkylning som är över på 3-4 dagar. Nu har jag haft feber sen i söndags .. dock väldigt låg de senaste tre dagarna men jag kan inte sova på nätterna och känner mig helt manglad. Det jobbigaste är att jag hela tiden hoppas att imorgon när jag vaknar så mår jag bättre ... men det gör jag inte .

  • Lapinette

    pb - ringer de inte så ska ni åka dit! Så är policyn men om du undrar så ring dem istället.

  • Lapinette

    Ja, usch och fy för väntan pb. Själv hoppade jag högt när telefonen ringde här hemma.

    smint - trevligt med skaldjur! Här blir det hemmagjord pizza, önskemål från maken. Sen vill han prova en Bordeaux som vi har i vinkylen ... men jag är så otacksam eftersom inget smakar något de här dagarna ... och vin ger mig huvudvärk så han får nog ta nästan hela flaskan själv ... stackarn .  

    Och åter igen GRATTIS EA!!!

  • Lapinette

    Piggelin - tre veckor!!! Men det är ju omänskligt att gå och vänta så länge. Jösses, tror jag hade gett mig ut för att springa, tvätta fönster, hoppat hopprep, ätit annanas eller vad fasen man ska göra för att få ut ungen.

    Ja, en sån här förkylning har jag nog inte haft sen jag var liten. Den går liksom bakåt i utvecklingen för från början var jag varken förkyld eller snuvig (fast då satt skiten fast i skallen på mig istället).

  • Lapinette

    kokisen - jag hoppas du gillar den. Vi dricker den ständigt och jämnt men i förra veckan köpte maken en bin 389 på Arlanda (han flög till Geneve) och den var det heller inget fel på .

    pb - jag har tur som kan jobba hemifrån eftersom jag har/hade en av mina värsta veckor denna vecka. Har dock börjat senare (eftersom jag är manglad på mornarna) och sedan suttit till 18-19.00 innan jag intagit middag och soffläge. Köpte igår sista säsongen av 24 (som precis kommit ut på dvd) så vi hann avverka fyra episoder. Mycket tv har det blivit denna vecka ... orkar inte ta mig för något annat.

  • Lapinette

    pb - snart 10.30 och inget samtal . Håller tummarna så de är blå.

  • Lapinette

    pb - det hade jag aldrig pallat så som jag mår nu. Läkaren frågade faktiskt vad jag arbetade med och om han skulle sjukskriva mig. Han sa dock att det bara var bra om jag satt framför datorn istället för att ligga i sängen men ville inte att jag skulle vara ute bland folk.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!