• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vad har hänt med Klockarbol? Ska erkänna att jag numera inte orkar läsa ikapp.

  • Lapinette

    I've found it!

    Från Klockarbol igår kväll:

    Jag befinner mig på en mycket dålig plats i livet just nu. Därför drar jag mig tillbaka en stund men hoppas att jag ändå får följa er alla på lite avstånd.

    Att något så simpelt som valet att spela en nyköpt CD i datorn kunde resultera i vetskapen att allt jag litat och trott på har varit lögn och att min tillvaro kunde slås i bitar så totalt hade jag aldrig kunnat föreställa mig i mina värsta mardrömmar.
    Men så blev det.

    Jag önskar er alla all välgång och lycka i livet och att era innerligaste önskningar går i uppfyllelse.

    What??!!! Jösses, det låter inte alls trevligt .

  • Lapinette

    Klockarbol - skickar massor med kramar. Usch så dåligt du mår! Hoppas du har någon i din närhet som kan stötta och inte ska du känna skam. Du har inget att skämmas över, han har gått bakom din rygg. KRAMAR

    Telis - har du bestämt dig gällande jobbet? Gick de upp i lön?

    kokisen - förstår hur bedrövligt du mår. Själv tycker jag att jag blir bättre och så i natt hostade jag mellan 02.30 - 05.30. Är helt död i dag .. och så tycker jag synd om maken som inte kan sova när hela sängen skakar av mina attacker.

  • Lapinette

    Piggelin - det verkar vara något skit som går nu. Hörde att min brors flickvän har legati feber sen i måndags och inte blir bättre. Segdraget som sjutton! Jag är åtminstone på jobbet denna vecka men efteråt orkar jag inte göra något utan går hem och ligger på soffan och tittar på 24. Har snart avverkat den sista säsongen så jag hoppas även förkylningen är över då .

  • Lapinette

    kokisen - Maken sa åt mig (igen) att gå till läkaren. Förstår om han är trött på att höra mig hosta om nätterna. Var faktiskt inte ens förkyld när hela den här skiten började utan hade enbart feber ... när febern gick ned kom förkylningen. Måste vara superjobbigt att ha barn när man känner sig eländig. Krya på dig!

  • Lapinette

    kokisen - just nu undrar jag hur i helsike jag ska orka träna igen. Tror inte jag pallar att köra på för fullt på en gång. Bara tanken att gå på Roberts dancestep får mig andfådd.

  • Lapinette

    AM - Jag gjorde aldrig det (skäms). Hur var det nu, Vårdguiden?

  • Lapinette

    kokisen - ahhh... så du är hos Annika och steppar. Gick ett par gånger i somras när ingen annan var hemma (dvs Lina, Per eller Robert). Själv kände jag också i kroppen att det var tungt dagarna innan jag fick feber. Skulle nog ha lyssnat på kroppen men samtidigt kan det ju kännas så utan någon större anledning.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!