• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och samtidigt vill jag inte gå för tidigt för jag vill absolut inte bli sjuk igen.

    Annars sitter jag här idag (liksom igår kväll) och letar och läser om kryssningar i Karibien åt min mor + sambo. Ska bli en överraskningspresent till henne från honom.

  • Lapinette

    Tror de är ute mer efter att få gå och se shower på kvällarna, dansa  och träffa en massa andra pensionärer .  Säger bara jäklar vad många kryssningsfartyg det finns, olika rutter och olika båtar. Är lätt snurrig och trött på det här!

  • Lapinette

    pb - rent generellt så kräver man nog mer av barnen i Frankrike men jag kan bara uttala mig om det jag har sett och lärt mig när jag dels bodde själv där för en så där 20 år sedan. Dessutom är det en helt annan press för barnen i skolan där än här .. på gott och ont.

  • Lapinette

    Komiskt att ni pratar om städning för just nu dammsuger maken lägenheten . Vi har delat upp det så att han oftast städar badrum + dammsuger medan jag dammar och torkar av resten av lägenheten men idag tog jag badrummet eftersom han var iväg och tränade.

    Ja, min förkylning är envis men det verkar vara så för många. Min brors flickvän släpade sig till läkaren i fredags efter att ha haft feber i fem dagar och hon fick diagnosen lunginflammation.

    Städhjälp kan jag nog tänka mig den dagen vi har barn och jobbar heltid båda två men som det är just nu så ser jag ingen anledning.

  • Lapinette

    Hattis - låter nästan som vår middag ikväll. Helstekt fläskfilé med grönsaker i ugn à la balsamico och aioli. Igår blev det uppvärmd räkpaj från dagen innan. Inte direkt en lördagsmiddag men vi orkade inte gå och handla efter en hel dag på stan ... och många påsar kom vi hem med (men ingen som bestod av mat).

  • Lapinette

    Mattan vi har i vardagsrummet är diskret beige, nästan samma färg som soffan och måttbeställd. Superbra tycker jag (att måttbeställa) så kan man få den så stor som man vill ha den. Gjorde detta på en affär högt upp på Birger Jarlsgatan som jag totalt (låt mig tänka lite) har glömt namnet på. Nu är mattan så pass stor att soffan delvis står på den samt även får fåtölj .. det bildar en ö .

  • Lapinette

    Husdjur är underbart att ha (likväl som jobbigt emellanåt) och jag och maken pratar ofta om vår grannes korv som vi nu vet vad han heter . Träffade honom imorse och han är alltid glad, skäller nästan aldrig och så mysig. Är så avis på deras Korv och lilla son (som också alltid är glad). Jösses, de har den idealiska familjen (säger jag som bara ser dem när de är glada)!

    mugglan - gillade inte de tidigare ledarna heller men det är något med henne som gör mig så jäkla irriterad (och inte pga kön ... för det skiter jag i när det gäller ledarskap .. låt bäste man eller kvinna vinna).

  • Lapinette

     


    passionsblomman skrev 2010-11-15 11:22:11 följande:
    Jag tror själva Sverige och vårt sätt att täka har förändrats ganska mycket och att partipolitiken i stort haft svårt att hänga med och sossarna  synnerhet.

    Instämmer! Titta på övriga Europa ... högervind som blåser.

  • Lapinette

    Tror fortfarande att sossarna hade varit i en annan sits om Anna Lindh hade blivit ledare och hon är ju kvinna.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!