• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Klockarbol - tack för att du orkar komma in här och uppdatera oss. Vi tänker på dig och undrar ju så hur du mår och hur det går. Förstår att din känsla mer har gått över till apati ... vem orkar ta in så där mycket på en gång? För många känslor i omlopp. Bra att du försöker sova även om det är på knasiga timmar på dygnet och skit att den lilla har blivit sjuk. Skickar massor med kramar! Finns det någon i din närhet som du har berättat för, någon som kan stötta dig?

    Usch vad hemskt det som händer med Heloise och Pantz i den andra tråden. Ytterligare en mardröm .

    Och ute regnar det och är grått ... och min make ligger kvar i sängen. Bakis och trött efter att ha ramlat in 02.30 i natt och skyllt på min bror (han var ute med honom + en kompis).

  • Lapinette

    Jag skulle nog säga att ALLA graviditeter går fort utom min .

  • Lapinette

    Måste in och titta på mage!

    Ja, maken var inne och kikade häromdagen och då var vi på plats 57 .. så ned en placering sen i förra veckan då jag tittade. Jag har lagt in i min kalender så jag bara går in och tittar en gång i månaden.

  • Lapinette

    Jösses snaily vilken mage du har fått! och så såg jag Korven i bakgrunden.

  • Lapinette

    AM - ett år är jättelångt .. plus 6-9 månader innan det är dags att åka. Känns som jag har (och det har jag faktiskt) sagt i ett års tid att om 1,5 år då ska vi åka och hämta vårt barn. Tiden går men det är fortfarande 1,5 år.

  • Lapinette

    mugglan - ja och det värsta är att det verkar gå åt det hållet hela tiden. Som det ser ut nu så är det i höst vi får skicka våra papper istället för i juni som vi trodde för några månader sedan. Fortsätter det så här kommer vi ju aldrig fram .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!