• viktualia

    koko - megalångt svar på fejjan...

    ego - bu för förkylning och halvkaos på jobbet. Måtte jag slippa Uppdrag granskning....

  • viktualia

    Parnassia - jag lovar att hålla dig i handen!!! Men mest känns det lagom udda att du, som är en del av min tillvaro i ett sammanhang, "plötsligt" ska traska in i det HÄR sammanhanget... lite kolliderande världar.... snurr snurr...  Hur som - det här gänget är himla mysigt IRL så det är inget att nojja över!!

    Vinterkläder till Trollet  - har vi inte ens tänkt tanken på att skaffa än. Det löser sig när det behövs.

    Ego - just nu är jag lite less på att mitt jobb är ett enda virrvarr av intriger/förvirringar som allt beror på att vi varit utan chef ett halvår. Nya chefen är på plats sedan några dagar och verkar bra. Men MÅTTE detta gå över fort! (kaoset alltså)

    Omsan - gumman!! Tänker mycket på dig!!! Kramar!!

  • viktualia

    Parnassia!!! jag har just ramlat tillbaka till vår gamla vanliga värld... telefonen ringde och nu är jag engagerad i det som händer sommarn 2013.... så det kan gå...

  • viktualia

    Omsan - fortsätter att skicka kramar i stora mängder!

    September - hejar på den lilla människan att skutta ut snarast!!

    Ego - för att minska livskaoset så jobbar jag hemifrån. Planen är att , precis som när jag var på smällen, ägna fredagarna åt jobb hemifrån. Hittills väldigt bekvämt och telefonen är märkligt tyst! *gillar*
    men för att detta ska funka, så måste jag få ordning på hastigheten i uppkopplingen på jobbdatorn... det går segt som klister... och jag har noll behörighet att ens kolla vad felet ligger i. Alltså har jag hört av mig till supporten och hoppas på bra och snabbt svar... annars vette fåglarna...

    hörrni det är ju FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och här strålar solen och jag har lunchrast på balkongen!! *myser nåt alldeles*

    Skåååååååål! ( i nåt kalorifattigt)

  • viktualia

    Hurraaaaaa för PB!!! Grattis till nya vikten!!! Ååååå vad jag blir glad å dina vägnar!!!

    Lappis - vilket pinsamt mail!

  • viktualia

    PB - jag har knäckt två kilo på tre veckor och de övriga går också i rätt riktning.. men i olika takt...

  • viktualia

    Oms - SHIT vilken VIDRIG situation!!! vårdnadstvister hör verkligen till tillvarons vidrigare företeelser!! KRAM på dig!!!

    Matförslag: dagens recept på viktklubb: Fläskkotlett, stekt och sedan gratinerat med päron och ädelost. Serverat med lite honung och klyftpotatis och sallad! - Allt i rimliga mängder!

    Dags att ta hand om ett argt Troll...

  • viktualia

    Omsan - om jag bara kunde skänka dig en personlig assistent som löste allt praktiskt och höll ordning på all logistik.. jag lovar att jag hade gjort det om jag hade kunnat! För jag har förstått att din stora dotters pappa inte är mycket att hoppas på i ADHD-projektet... så riktig avlastning är väl svårt...  men hur funkar er vardag? matkasse med leverans till dörren kanske vore något tex? Eller något annat om drar ner på vardagsmödorna när nu de stora frågorna svajjar på löpande band.... Hm... önskar dig lite kreativitet i att fundera ut vad som kan göra vardagen lättare... För att lösa kärnfrågorna är ju inte lika enkelt... KRAM på dig gumman!!!

  • viktualia

    Ang bantningen - precis som vi brukade säga att om man ville bli gravid så skulle man köpa dyra, tighta jeans.. så köpte jag ett förhållandevis dyrt skärp i somras. Som nu är för stort... Klockrent... och Nej jag har ingen håltagare så att jag kan göra ett nytt hål snyggt...  Prognosen säger 3 kg ner på 4 veckor, efter en smygkontroll imorse. Fortfarande 7 kg kvar till min bästa notering efter bantningen 2007. Målet är minst 2 kg till sen.. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!