Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW - Så bra att det slutat!
    Gosnosen - hejheeejjj!!!

  • nennesjuttioåtta

    helloouuu!

    BS - Skräp med magsjuka! Men skönt att få vila upp sig i fred. Crispin finns här också, om du inte vet vad du ska hitta på i morgon och känner för lite äventyr. Nej just det, du har ju precis varit magsjuk, GLÖM ALLT!

    Porchez – hehehe "Hej Hunken!" Han blev säkert så glad att han inte vet vad han ska svara!

    Mugglan . dubbelamning, shit!!! UNdrar samma som BS, ser ni någon skillnad på dem eller märks det något?

    Här har vi, out of the blue, introducerat pottan. Det var itne alls meningen, utan maken tyckte det var lämpligt att Pricken satt där mellan två blöjor när maken själv satt på dass. Hoppsan hejsan, så kissade han. Och repris på kvällen. Och idag blev det en jättekringla! Vafan, jaha, eh så det är väl bara att fortsätta med den nya rutinen då. Eller? Jag blev så stolt att jag nästan grinade. Apropå sprutande bröst, jag är jätteglad att mina små nappar är såna sprinklers men i måndags på jobbet så skulle vi äta lunch och bara för att det var ett barn i Prickens ålder på lunchstället så blev jag blöt igenom tröjan. Mjölkrosor är inte romantiskt även om jag är av den bohemiska sorten. 

  • nennesjuttioåtta

    porchez _ jobbigt med huvudvärk! Mögel? Pollen? Stress?

  • nennesjuttioåtta

    Vickan – ja, jag hade såna här inlägg i tyg men det hjälpte inte. Fast vanliga dagar brukar jag klara mig från läckage för då är ju lätt att lätta på trycket innan det är för sent... 

    AM – Ja, 3 träff av 4 möjliga (jag provade tidigare idag men väntade nog för länge efter att han vaknat). 

    Om jag ska fortsätta prata barnbajs (scrolla...) så var det jäkligt bra att han gjorde det där för annars har han stånkat som fan och bara fått ur sig en liten plutt varannan timme och han är ju helt omöjlig att byta blöja på. Tvinnar runt som en mask eller spänner sig som ett spett från nacken och ned och kniper med skinkorna så man inte kommer åt. Nu kunde han ju trycka ut allt ordentligt.

    Parnassia – Låter ju underbart, omvälvande och häftigt! Välkommen hem! 

    Är lapinettisen på Gotland nu eller? Hurra hurra på bröllopsda'! (eller var det födelseda'?) 

  • nennesjuttioåtta

    Vickan – grattis till dagisplats! Synd att det inte var Ur&Skur som du ville men som sagt, nära hemmet är ju tokbra!

  • nennesjuttioåtta
    viktualia skrev 2011-05-19 20:56:04 följande:
    Heja Pricken! Prickar pottan!!
  • nennesjuttioåtta

    BS - du kan få komma först på onsdag för nu ska jag ju vara ledig ett par dagar *host* Och är Iris 120 cm? Yeiks, hon går ju till axeln på min svårmor!

  • nennesjuttioåtta

    Vi får väl se hur det blir med potthistorien, han kanske vägrar from now on eller börjar använda blöjor som 30-åring...

  • nennesjuttioåtta

    Jag har drömt flera nätter att jag är gravid. Det är i övrigt helt skruvade historier men ååh vad mysigt med den där magen! När jag drömmer minns jag hur sparkar och sammandragningar känns men nu kan jag för mitt liv inte förestäla mig hur det var. Jag drömde inatt att jag skulle på glukosbelastningstest. Det gjorde jag inte med Pricken, kanske därför jag inte riktigt har koll på hur det går till... Änywaj, Det ar här två moment. man skulle flyta omkring naken i vit sirap, och därefter åka omkring i en liten Nissan Micra fylld med sandpå (här fick man ha kläder på sig) . När jag puttrade runt i bilen på parkeringen så blev jag påkörd bakifrån av en rasslig gammal folkabuss. Smällen var inte farlig, och sanden dämpade effektivt (vem behöver säte när man har en sandhög som ryggstöd?). Föraren klev ut och det var Linda Isaksson från Bode söker fru och hon var ju förtvivlad över att ha kört på en gravid kvinna så där. Vi vandrade genom skogen och jag hade skyffeln i handen (ska man verkligen behöva skyffla sand som gravid? ) och åkte på den utför en slänt, som en stjärtlapp. Hysteriskt roligt, fast lite läskigt eftersom det var mörkt och många tallar. Sen var det slut.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!