Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    hejhej!
    åååh satan vad jobbigt det är att gå hemifrån på morgonen. Hur fixar man det?! Igår upptäckte jag att han fått två tänder i nederkäken. Plopp! Därav räserbajset i helgen, kanske? Och så har han varit lite stökig att lägga, eller stökig, han är på skitbra humör och står upp i spjälsängen och vill INTE sova. Sen vaknar han någon timme efteråt och är jätteledsen. Men det kan ju bero på separationsångest också. 

    Mugglan – My GOD vad de verkar trivas och må bra inne där, hoppas de snart blir sugna på att kika ut!!!!!!

    Passionsblomman – men hörru, har du åkt förbi utan att stanna på fika? Du kunde ju tutat åtminstone

    AM – klipp klipp klipp! Så där vill jag också se ut men mitt hår har aldrig jobbat med mig någonsin. Fast kanske om jag får en ny borste...

    Snorkis – hoppas det inte är blindtarmen! Och vilken hemsk situation med artikeln i tidningen, mailade du och har du fått något svar? Kram!!!

    Parnassia – Vad härligt! Hoppas ni har fullt upp så du slipper tänka på dem där hemma.

    Hattis – jag köpte klänningar på Esprits hemsida, men det fanns ju väldigt fina på de andra länkarna du fått tips om! Önskar jag var gravid igen så jag kunde svassa omkring så där tjusig. Jag klär inte i klänning annars (eller också har jag alltid valt fel klänning till min figur). Trist med motarbetande moderkaka som inte vill att du ska känna sparkar  

    MSW – oj, stackars A och er också! Mår du fortfarande illa också? 

    Liten – hoppas de fortsätter i lite järvare takt  

    Nu ska jag jobba lite igen, behövde hämta andan (powerpointpresentation...) 

  • nennesjuttioåtta

    Snartis – jja just det, en släkting till mig hade njuren uppträngd långt upp i kroppen när hon var gravid, var inte heller så skönt. Komemr inte ihåg vad de gjorde åt saken, undrar om hon blev igångsatt?! Hur mår du nu då? 

  • nennesjuttioåtta

    har någon här tips på bra cykelvagn? Vi köpte en på cykelvagnar.se men hjälp vilken ranglig makapär! Så den ska vi skicka tillbaka. Det ska vara i hyfsat pris också, chariot eller vad de heter, är för dyrt.

  • nennesjuttioåtta

    Lappsi – Hurra också för plats 30!!! Hoppas det rasslar till ännu mer nu! Hur var Italien? Eller har du skrivit nåt i resetråden kanske *kikar in där*

  • nennesjuttioåtta

    fredaagsskåååååål!!!
    Sitter hemma och jobbar idag! Lyxigt med dukat frukostbord! Pricken var en hand från att trilla ur sängen i morse, han vaknar ju tyst och sen knatar han iväg. Tur det var lite omständligt med kuddarna så att vi hörde att han stånkade lite (vi hade redan gått upp), men det var verkligen på håret. :-s  

     Ingen som har någon att säga om cykelvagn?

  • nennesjuttioåtta

    hurraaaaaa för Ada & Beda och hela muggelibuggeli-familjen!!!!

    September - jag tjatar om mitt paraffinemulsion som du hittar på apoteket (måste kanske fråga personalen om det). det gör att allt glider mjukt ut och smidigt utana tt man blir för lös. Utan det efter förlossningen hade jag nog fortfarande inte vågat skita. Jag tyckte inte att jag blev gasig av det heller.

    Här ni det alla?!? PARAFFINEMULSION IS THE SHIT!

    MSW - ååh fan heller att det ska vara ngåot annat än lite sköra selmhinor. Vilken vecka är du i? Är det brunt eller rött?

    Izzie - men dra mig baklänges, jag trodde min kollega var den enda med den storleken. Hon hade 75 JJ innan hon opererade sig. Usch, måste vara jättetungt åt axlar och rygg!

    Här knökar vi i Pricken en massa mat om dagarna. Han hade bara gått uipp 5 gram (vänta nu, har jag skrivit det här?!?) och nu får han gröt även på morgonen. Det vi märkt hittills är att han tataaaa sover mycket bättre. Yeiii!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan - hade jag varit ledig hade jag bjudit upp dig till mig på grönbete!

  • nennesjuttioåtta

    nu börjar hockeyn, känns ju perfekt så här när det är så grönt och fint ute...

    Apropå det, det här med det lilla trädet i den lilla rabatten. Nu har jag maken med på ett körsbärsträd. Spelar det någon roll om det är bigarrå eller körsbär (mer än för smaken då), i storlek och form och blomfärg och så?

  • nennesjuttioåtta

    mopedvin - det inte bara smakar, det ser ut som det också (nu gissar jag bara...) Men sen blir det finfina kringlor av det också så det är det väl värt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!