• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Härligt Vickan! Upp till bevis!!!

  • Lapinette

    Sweet - tror jag förstår de dubbla känsloran men härligt att se att du faktiskt är sugen på en till. Hoppas det fixar sig med jobb och green card och allt det där så ni kan ta och satsa på ett litet syskon.

    Tinga - så du är själv, hur länge är maken borta?

    Telis - kunde tänka mig att det skulle bli rött ! Låter superfint. Vad är det för färg på luckorna.

    Snorkis - grattis till barnvagnen! Förstår att du vill boa men samtidigt vågar.

    Själv låg jag och lästa om Sydkorea i Adoptionstidningen som damp ned hemma igår. Kändes mer verkligt igen när man såg bilder och fick läsa om landet och hur och varför de adopterar bort sina barn. Känns fortfarande som rätt val av land. Igår var det plats 40 för vår del. Sakta men säkert ...

  • Lapinette

    Ore - just tycker jag det känns helt ok med barn nästa sommar .. OM jag kanske byter jobb. Skulle helst vilja att provanställningstiden löper ut innan jag outar oooops, vi ska visst adoptera eller kanske bättre med oj, det gick så snabbt i kön! Om jag däremot inte byter jobb så vill jag vara framme NU!

  • Lapinette

    Tinga - mysigt med en kväll med mamma. Minns inte när jag träffade min mor helt och hållet själv så där. Dock har vi haft många sådana stunder innan då det verkligen var bara hon och jag under måååånga år.

    AM - hurra för riddaren Hektor!!
    Och visst skulle ett nytt jobb göra att jag inte har tid att sitta och fundera i adoptionstermer lika mycket .. och inte hänga här för den delen. Till saken hör ju att jag har varit här i dryga 7 år och om jag inte byter nu så vet jag inte när och om det kommer att hända ... samt att jag vet inte hur länge till vi kommer att existera, vi blir ju bara färre och färre här.

  • Lapinette

    AM - har ingen hemmadator ! Och tycker faktiskt det är skönt att slippa hänga vid datorn på kvällarna eftersom jag gör det hela dagarna. Tar hem min laptop om helgerna.

  • Lapinette

    AM - självklart skulle jag sakna er och gå in när jag får tid men det blir ju inte att hänga här hela dagarna som jag gör nu !

  • Lapinette

    Lappis, ingen hemdator?! Vi har fem stycken.  - JÖSSES! Nej, både jag och maken har laptop på jobbet som vi släpar hem. Han gör det dagligen medan jag tar hem min på helgerna. Har pratat om att skaffa en hemdator men eftersom jag ändå tar hem min och jobbar hemifrån (liksom maken) så har det känts onödigt.

  • Lapinette

    muggles - har bara haft en lunch med fd. chefen som jag mer såg som en lunch än en intervju. Det var då han tog upp det och frågade om jag var intresserad. På torsdag ska jag träffa styrelseordförande och lär få veta lite mer. Sen vet jag inte om de även vill göra tester och annat (jag menar om jag och styrelseordförande klickar dvs).

  • Lapinette

    AM - jag tillhör en av dem som med jämna mellanrum stavar Hektors namn fel men det är pga brorsonen som stavar med C. Jag försöker tänkta till och göra rätt men ibland slinter fingrarna iväg av sig självt. Tror jag har missat något, är du orolig för Hektor? Hänger han inte med lika mycket som sina syskon i den åldern? Måste nog läsa ikapp lite.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!