• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga - visst priset ut var lågt men slutprisets kvmpris är superbra! Vi har absolut inte räknat med det i vår kalkyl utan det skulle ge ett extra tillskott i kassan (om vi säljer och lyckas lika bra det vill säga).

  • Lapinette

    mugglan - tycker du gör helt rätt (som lyssnar på läkaren)! Ta det lugnt så de små stannar så länge som möjligt i magen.

    Snartis - även om vi gör en rejäl peng på vår lägenhet så måste vi ut med mer eftersom vi vill ha större. Det är helt galna priser just nu.

  • Lapinette

    AM - tummen upp! Då tycker jag absolut du ska ge dig ut och leta halsband.

  • Lapinette

    mugglan - skriver under på allt du skriver ... kunde ha varit jag gällande vikten, dela på desserten med maken och att ta något litet sött (choklad) efter maten.

    Har alltid ätit i princip vad som helst men har istället tränat som en galning .. för det är jag van vid sen barnsben och kan inte vara utan. Nu i och med åldern märker jag att träning inte räcker, att jag inte kan stoppa i mig vad som helst längre men försöker hålla vikten. Hade liksom, mugglan, ett par extra kilon som jag gått upp men nu är de borta .  

    Blev lite skrämd i helgen när jag såg hur mycket min bror har gått upp (vi har ju samma sunda uppväxt). Han jobbar MASSOR (eget företag som växer) och äter för mycket, hinner/orkar inte röra på sig och gillar att dricka vin/alkohol. Jag vet inte riktigt hur men jag känner att jag borde säga något ... vi har hjärtproblem i familjen (åtminstone är det just hjärtat som sviktat hos både mormor och morfar). Försökte vara lite fröken "tråkig" i helgen med att prata lite low carb, motivera till motion etc. men han skakade mest på axlarna.

  • Lapinette

    Och så skickar jag självfallet kramar till alla behövande!

  • Lapinette

    BS - du får köpa en sån där "cykel" för armarna, den ska förbränna men du behöver inte röra benen.

  • Lapinette

    Springa Vasaloppet? Kan man göra det också? Maken min ska springa halva maran i September och är så taggad och tränar som aldrig förr. Han har gått ned 5 kg och målet är 5 kg till. Jösses, vet inte vad som har hänt men jag står bredvid och applåderar på.

  • Lapinette

    EA - om ni bodde närmare kunde ha släpa med honom till gymet. Nu tar han grannen i handen istället och bokar in honom på samma spinningpass som oss samt peppar honom till att de ska springa ett milslopp tillsammans i början av sommaren.

  • Lapinette

    AM - tjusigt! Själv sitter jag här med den röda faran, en rosa pläd och extra element. Verkar bli mol alena på kontoret idag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!