• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - vad bra att ostkupeproblemet har löst sig.

  • Lapinette

    Snartis - hä'r kommer mina restaurangrecensioner:

    GQ - vi var där bara för några månader vilket var helt ok. Mysig liten restaurang med avsmakningmenyer på Östermalm.
    Villa Källhagen - är också bra men jag  har mest varit där på sommaren.
    Divino - har varit på väg dit flera gånger men inte kommit till skott men har för mig att Ingrosso/Perrelli har sålt den vidare. Vet inte om det har påverkat kvalitén eller ej.
    Restaurang Landet - ligger ute i mina gamla kvarter (nästan) och är ok men lite rockig (har konserter på helgerna) och jag skulle absolut välja någon av de andra som ligger i stan istället.
    Pontus by the Sea - brukar vi besöka varje sommar och vart tyvärr besvikna senast vi var där.
    Bockholmen - ska ligga fint utmed vattnet, liten bit utanför stan och är också ett ställe som vi pratat om att cykla till på sommaren. För mig känns det mer som ett sommarställe, nära vattnet, stor uteservering, grill. Har sett recensioner som ger väldigt blandat med kritik.
    Restaurang Sjögräs - ligger på Söder dvs utanför min "komfortzon" . Nej, skämt å sido har jag hört både gott och mindre gott om den restaurangen.
    Sigtuna Stadshotell - har fått suveränt bra betyg av DI's testpatrull men då gäller det hotell ... och allt som ingår där, således även maten.
    Såstaholm i Täby - får du nog svar ifrån några av våra medlemmar som bor där "uppe".

    Summa summarum - om jag själv skulle välja så tror jag det skulle jag gå till Divno (bara för att jag alltid velat men inte varit). Ska jag ge råd så är det mellan GQ och Divino om ni inte vill göra det till en utflykt och se Sigtuna och sen äta middag på hotellet.

    Vill du läsa lite recensioner så har du här en om Divino:
    http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article18643.aos

    och här en om GQ:
    http://www.alltomstockholm.se/event-manager/venue/article6040.aos

  • Lapinette

    Östermalm är ju AM's gebit. Jag hamnar mest där runt lunchtid (eftersom jag jobbar i krokarna) eller nere på Riche för en lördagslunch men hon kan de kvarteren mycket bättre än mig.

  • Lapinette

    kokisen - hörde jag något om OST??!! Har inte min "privata" kalender med mig till jobbet idag men vecka 9 ska funka för mig. Onsdag eller torsdag? Tisdagar kan jag absolut inte (japanskan).

  • Lapinette

    Snartis - jag tycker ju det är så skoj med mat och vin att jag slängde mig över din fråga .. är lätt uttråkad på jobbet också.

    Kokisen - såg att du inte kan torsdag så då säger jag onsdagen den 2 mars på Wijnjas!!!!

  • Lapinette

    Snartis - kan ni vara borta även över natten skulle jag ABSOLUT ta Sigtuna. De har fått superbra recensioner, se bl a kokisens inlägg om den underbara fisken. Men är ni i stan skulle jag välja de tidigare jag har "tjatat" om.

  • Lapinette

    Snartis - vilken skillnad det var i antalet rätter även om rätterna är mycket mindre (mängden mat) ju fler de är men jag skulle nog också då hellre välja Divino och få prova på lite mer.

  • Lapinette

    Askondagen? Det blir väl perfa med vinkväll då?? (Vad sjutton står Askondagen för)? JAG KAN!!!

  • Lapinette

    Vi får inte glömma den ostälskande Telis som introducerade oss till källaren. Har precis smsat henne.

  • Lapinette

    Då får vi beställa in lite chevre med aska istället !

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!