Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Parnassia – Uh oh, kanske bäst att fortsätta med blöjorna då, så han får välja frivilligt att sluta

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2011-05-19 21:53:24 följande:
    Nenne: drömmen: har hört att det är precis så där glukosbelastningstester går till! Ibland kan inte Linda Isacsson komma ifån men då får man åka stjärtlapp med Pontus Gårdinger - men det är nog jämförbart ...
    Det låter ju alldeles strålande, jag får nog tvinga till mig ett sånt där test om det blir en nästa gång för vem vill inte bli bundis med Pontus liksom.
  • nennesjuttioåtta

    Mugglan – Är ni hemma nu?

  • nennesjuttioåtta

    nähä, dags att knoppa! Puss på er och trevlig helg! Hinner nog inte in här förrän nästa vecka igen. Vart tar tiden vägen?

  • nennesjuttioåtta

    *tassar in* 

    alltså, nu känner jag att jag gjorde en Solsidan och att Pricken äter tacos och sålde aktier med sin pott-succé*skäms lite lagom* Men ordningen är återställd för sen dess har det inte varit någon mer fullträff, men visst känner vi oss taggade att forstätta för det vore ju skönt om det funkade. 

    Sitter ensam framför tvn oh datorn.  Pricken har somnat och maken är på fiskesemester. Galet god glass inmundigad (någon ny grej från Sia med kolasås och nötter och grejer), nu är ostbågarna på tur. Idag har vi kollat på kossor på grönbete och knatat i solen och blåhåhåååsten så jag blev röd om näsan. 

    Porchez – fortfarande inget svar från Hunken?

    Oms – hihihi, vilken 4-årskontroll!

    måste kolla in tvillingarna, alltså jag är så sjukt lättad att de är här nu! Jag tänker på det varje dag!  

  • nennesjuttioåtta

    men dra mig baklänges, vilken fin bild på Yngla! Sötaste tvillingflickorna också, ser ut att vara i marsipan! Och Moa – vad stor och fin hon blivit! Vilka mirakel alla barn är, jag blir alldeles rörd och nostalgisk och och och kramsjuk (är det något knark i fanta eller vad nu detta?)

  • nennesjuttioåtta

    jag antar att jag är ensam här en lördagkväll som denna..

  • nennesjuttioåtta

    Vickan!! Vad var det som fällde dig?

  • nennesjuttioåtta

    sorry, fastnade på familjeliv
    jag är nöjd så länge jag har fler rätt än den som tävlar
    Ååh jag år också sugen på onsdag, men då får jag nog använda luren och tror inte maken i andra änden (ändan, ahha) uppskattar påhittet för stugan är väldigt liten...
    Oupsie  full på kranvatten, jojo
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!