Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    med katten i knät...
    msw - oj, så långt! snart dags för RUL! shit vad fort det gått!

    ore (eller annan som vet) - var beställde ni stenskiva till köket, jag antar att du kollade runt lite . Vad valde ni och vad kostade det (hur mycket bänkskiva har ni?)

  • nennesjuttioåtta

    muggles *instämmer i lycka-kören* vad underbart!!!!! Njut njut njut!!!

  • nennesjuttioåtta

    paraffinemulsion paraffinemulsion paraffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsionparaffinemulsion

  • nennesjuttioåtta

    lappisen - bajsmjukgörande medel! Hur var Italien?!?!

  • nennesjuttioåtta

    snartis -  ja, jag har bara kollat hos en stenfirma än bara för att få ett hum. vad har ni för bänkskiva?

  • nennesjuttioåtta

    lappis - åh vad härligt med både italien och gotland! jo men visst, började på 50% 2:a maj. Hade det itne varit för att P ville vara hemma länge han emd så hade jag gärna varit ledig själv tills Pricken blev 8 . Fast vi kommer gå back så det skriker om det, men vad gör det om hundra år?

    oupsie - visst är det mycket pengar.. ffast så himla snyggt! Men en kompis har en kompositskiva från IKEA och den gick på 27 loppor så man kanske inte kommer undan så billigt oavsertt vad man väljer..?

  • nennesjuttioåtta

    Lappis - har man behov är paraffinemulsion alldeles nöd-vändigt

  • nennesjuttioåtta
    Snartis skrev 2011-05-15 22:05:09 följande:
    Nenne: skivan vi kollade på skulle kostat 60000:- så vi valde tunn laminat istället. Den var dyrare än vanligt trä men håller bättre
    satan i gatan!
  • nennesjuttioåtta

    ja hockeyn ser mörk ut

    kanske dags att gå och knoppa, ska upp tidigt i morgon för jobb i huvudstaden...

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2011-05-15 22:21:18 följande:
    nenne - så ni delar, jobbar du då 2,5 dag i veckan eller halva dagar?
    vi jobbar torsdag, fredag, måndag, tisdag och onsdag och så skiftar vi. Så det blir 5 dagar i rad, fast med helg emellan. Efter semestern ska jag jobba heltid. (yei, skriker maken)
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!