Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    oj, de såg väldans goda ut!

  • nennesjuttioåtta

    Sen är ju frågan vad göra med resten av rabatten. Ska jag försöka ta bort backtimjan eller? 

  • nennesjuttioåtta

    nähä, nu ska vi visst gå och lägga oss här. 

    men hörrni, i morgon är det ju fredag! WOHOOOOO!!!!! *dansar fuldans i förväg*

     

  • nennesjuttioåtta

    Telis mår bra men har fullt upp!

    PB – det är inge stor rabatt, det är runda stenar runt den, och just nu en massa olika saker inuti men också mycket jord. Lökväxter finns det, otroligt fina mörklila och vita papegojtulpaner är på väg upp, pärlhyacinter i ett annat hörn. Men sen är det spretigt. Den är ju ganska avlång och högst en meter bred. jaja, jag har fått lite idéer och får ta en rokad när det börjar komma fram så jag vet vad det är jag tar bort så jag inte slänger nåt fint.  

  • nennesjuttioåtta

    tack snorkis och PB för tipsen om hemsidorna också!!!

  • nennesjuttioåtta

    Jaha, då var jaktsäsongen inledd. Efter en skarp övning med stendöd, fönsterkrockad bofink under sängen tidigare i veckan pustar vi nu ut efter dramatiken i morse. 

    05:00. Vaknar av tumult i klädkammaren, ljud som av vingar... Hela familjen rycks upp och Pricken och jag agerar dörrstopp i väntan på att vår superhjälte ska byta om och kvittera ut ändamålsenlig utrustning - squashrakett, innebandyklubba och sopsäck. 

    It's alive!!! P kastade sig in i Nancys dödskammare efter att kvinnor och barn satt sig i säkerhet. Infångandet blev relativt odramatiskt. Intryckt bland stickade tröjor plockades årets första, fullvuxna, björktrast. Jävligt bra uppfinning, den där kattluckan. Om kattfan bara ville ha ihjäl dem INNAN hon tog in dem. 

    Hur vi gör med saneringen får vi ta när vi vaknat till på riktigt... 

    Over and out.

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis - åh doftschersmin! Grannen har en gigantisk, och den doftar ljuvligt. Tyvärr ligger vinden på för sällan så jag skulle gärna ha en själv.

    Apropå jordmån, vi har sur jord här, och väldigt genomsläpplig (högst upp på en rullstensås).

    Snaily - har inte provat att springa igen men har tid hos en sjukgymnast i början på maj. Känns surt eftersom jag fått in rutinen liksom. Men det kan inte vara överansträngning, jag har sammanlagt sprungit 30 minuter, fördelat på 3 pass (det fjärde så kunde jag ju bara gå). Jag har däremot såna här Easytone-skor så jag hoppas jag kan plocka enkronor från trottoaren i sommar iaf, reklamen verkar ju lovande.

    Muggles - åh men nu är det verkligen på slutspurten! Jag hade jättemycket fostervatten ända till slutet, framtung som få. Och sjukt ont på nätterna, jävla fogar och tung bebis (och du har TVÅ!). Snart kommer de!

    Bäst att posta...

  • nennesjuttioåtta

    Vi har Trygg Hansa. Varför? Därför. Jämförde mellan Länsförsäkringar och TH och då vann TH. Och så vägde Oms råd tungt.

    Jag var ut och åt igår med, med en kompis! Vi (läs: jag) höll ut till efter 12 och var mätta och glada. Jag åt getosttoast med honungsmarinerade fikon (den godaste getost jag ätit) och sen blev det grillad tonfisk med sparris och nudlar och någon chutney med äpplen och chili och nåt mer och wasabikräm och blablabla med blablala (jag minns inte). Vinet luktade och smakade svalt kranvatten men det gick ner det med.

  • nennesjuttioåtta

    Vickan - vad kul! Vi ses!


    heheh fnissar gott åt min f d kollega som skulle få ny skärm till datorn men skrek i panik "men vad händer med allt jag har på skrivbordet då?!!?!?"


     

  • nennesjuttioåtta

    Lappis - nä, inte saltvatten - sValt kranvatten! Bätte var det vinet vi hade i fredags (och sista slatten idag): Mâcon villages http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?searchquery=m%c3%a2con+villages&sortfield=Default&sortdirection=Ascending&hitsoffset=0&page=1&searchview=All&groupfiltersheader=Default&artikelId=396891&varuNr=2295&filters=searchquery%2c&referringUrl=%2fSok-dryck%2f%3fsearchquery%3dm%25c3%25a2con%2bvillages%26sortfield%3dDefault%26sortdirection%3dAscending%26hitsoffset%3d0%26page%3d1%26searchview%3dAll%26groupfiltersheader%3dDefault%26filters%3dsearchquery%252c
    ååååh ljuvligt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!