• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    passionsblomman skrev 2011-02-17 11:14:05 följande:
    AM, jag åker med tåg upp till Piteå på lördag, vilket gör att det tar ända till måndag eftermiddag att komma hem. Om ni undrar varför jag inte flyger, så berordet på att det fanns katastrofalt dåliga byten för att ta sig mellan Luleå och Kalmar eller Oskarshamn.
    Att skicka hunden ensam hade kostat nästan 4000 och dessutom hade den fått sitta alldeles ensam precis hela dagen. Istället får den sitta med mig då. I den där djurkupén kan man ju iallafall ta upp den och ha den i knät lite.

    TUR att sonen har handbollsläger i helgen, för han kommer nog nästan att vänta ihjäl sig ändå.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Skönt för voffsingen att slippa flyga tror jag. Det blir väl mysigt att åka tåg med en liten varm vit boll i knät!
  • fru AM

    Mugglan: jag vill inte ens försöka tänka på vad ni gör med de stackars lökarna i sovrummet ... Hur många får man plats med liksom?

     

  • fru AM

    Är det någon här inne som någonsin fått en orkidé att blomma om? Jag har fyra st lik här hemma som jag börjar tröttna på. Hur gör man???

  • fru AM

    Tack för tips ... JAg gör som ni. Glömmer bort dem och vattnar ibland men inte hjälper det.

    Funderar på ett par såna här - konstgjorda, vilket enligt whitetrashoftheday gör mig till just det  :
    orkidé i glas 

  • fru AM

    Tack PB - men jag gör ju så! Varför gillar inte blommor mig?

  • fru AM

    Det är ju helt galet - vilka tröttmössor orkidéer är! De är ju så tråkiga när de bara har nåra larviga blad - och det är ju så de ser ut större delen av sitt liv. Plötsligt tycker jag inte de är glamourösa alls längre! Plastic is fantastic!

  • fru AM
    smint skrev 2011-02-17 16:04:52 följande:
    haha, ja en som gjorde det i halv åtta hos mig för några veckor sedan, så himla roligt
    Jag kan säga att det där testade min pappa för 20 år sedan i vår dåvarande sodastream - det gick INTE så bra. Vinet svämmade över totalt och det blev en vinfontän av allting. Tyvärr stod min kompis bredvid och fick allt vinet över sig ... det tog ganska lång tid innan hon fick komma och leka hemma hos mig igen ...
  • fru AM

    Förresten kan jag meddela att jag idag köpt aftonklänning till jubileumsbanketten. Det blev den första jag provade ... Fast den måste ändras lite hos skrädderskan (förlängas 10 cm). Färg Nougat, modell: 
    Balklänning / festklänning Sonia - H0654-N2XL

    Fast flickan på bilden verkar ju inte ha problem med att få tyget att räcka till direkt ...  

  • fru AM

    Tack för snälla kommentarer om klänningen! Den sitter ju lite annorlunda på mig men riktigt, riktigt bra. Smiter åt snyggt i midjan, bullar upp hyllan osv. Det var bara längden som var lite fel - men som tur var fanns en skräddare vägg i vägg. Det var verkligen helt sjukt - jag var mycket neggig när jag klev in i affären och när klänningen inte fanns i vinrött som jag ville ha ... NÄr jag sedan provade denna (dessutom i en storlek mindre än jag trodde) så stod jag och affärsinnehavaren helt mållösa. På rätt sätt. Bra känsla! JAg visste inte att jag passade i nougat. Men man lär så länge man lever. Nu hoppas jag bara att skrädderskan får sitt gjort ... 

    Vickan: hemskt med din bekant som förlorade sitt barn. Förstår om du kramar Trollet ännu lite extra när du får chansen snart!

  • fru AM

    Liten: kombinationslås till gymskåpet ... finns faktiskt nästan överallt härhemma! Men det är ju coolare med ett amerikanskt!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!