• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nästa gång jag ska gå på restaurang på kvällen utan barn så ska jag testa detta ställe som av många blivit höjt till skyarna: http://www.rakultur.se/

  • fru AM

    Ser på menyn att Wagamama har sobanudlar - det förändrar saken, det är ju galet gott, tycker jag. Måste gå dit och testa själv någon tag!

  • fru AM

    Beställde förresten pecis en Mason Pearson - billigaste jag har hittat: www.richardjohn.co.uk
    (i den storlek och modell jag ville ha, billigare än djuraffärerna också! ) //hälsningar Mammadjuret 

  • fru AM

    Gathus: vad jobbigt att du mår så illa! Vilken vecka är du i nu - om man har tur så går det över efter första trimestern. Maken o jag körde tricket att byta glas på en fest. Det var lite väl tidigt att outa graviditeten och han exfru var på samma fest så vi var tvungna att ligga lågt (om inte annat så för hennes skull). Vad vi inte hade räknat med var att han - givetvis - blev aspackad av allt han trattade i sig ... Dels för att "rädda" mig och dels av anspänningen av att ha arga exfrun där...

  • fru AM

    Och "Gathus" ät vad iPaden vill döpa Hattis till

  • fru AM
    Hattis: den där mängden var ju verkligen inte mycket. Jag tror du och jag är ungefär lika nojiga men tänk inte mer på de små vinslurkar du fick i dig denna gång. Vilken vecka är det du är i? Snart kanske ni kan outa - så slipper du slurka i fortsättningen (och slipper noja därför också). Jag var jättenoga med ostar, rått kött o dyl - just när det gäller listeria mm så är det ju inte mängden "farligt" livsmedel man får i sig som är grejen (utan risken inträder ju med första tuggan om man råkar ha otur att få en ost med listeria i).När det gäller alkohol är det ju mängden som räknas. Jag menar inte att man ska dricka alkohol under graviditeten utan bara att det är en skillnad i risk jämfört med t ex listeriaostar).
  • fru AM

    Snorkis: har du nåra fler trevliga väsklänkar att ge mig? Gillar som du läderväskor - men hittade ingen som direkt "talade till mig" på ri2k ... ? 

  • fru AM

    Parnassia: Åh vad jobbigt det låter för er. Vi har haft våra duster med Hektor och vissa nätter är fortfarande helt galna. Men han sover numera oftast lugnt från 19 till 03 - men vi går ju inte direkt och lägger oss när han somnar ... När han sedan vaknar och skriker så hjälper det ibland med välling så han somnar om, men vissa nätter kommer han aldrig till ro efter det ... Vissa barn är nog bara så där tror jag. Han somnar ju själv på kvällen, efter saga,välling, puss och ramsa.
    Vi gör ju så att vi tar två nätter var med honom medan den andra får sova ut brevid Livia (så att hon ligger kvar i sin säng hela natten också). Jag sover då med öronproppar och är oftast helt borta för världen. På två nätter hinner man repa lite ork igen. Kanske något för er? KRAM!

  • fru AM

    Mycket modest firande av Valentin här hemma. Jag surnade till på maken i lördags och det sitter i än, och jag tänker därför - möjligen - ställa fram en sån här i kväll. Till hela familjen, alltså: 
     

  • fru AM

    Så därför vill jag istället säga Grattis på Valentin, alla mina trådis-HJÄRTAN!

    HjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärta(det där räckte nog till alla stammisar + ett gäng smygläsare!)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!