Välkomna till Tivoli Empatia!
Kom i håg att min BVC-tant bestämt att man kan pimpa även vällingen - med hallonsaft, vaniljsocker eller oboy!
Kom i håg att min BVC-tant bestämt att man kan pimpa även vällingen - med hallonsaft, vaniljsocker eller oboy!
Och om föräldrarna känner behov av att pimpa sina desserter så kan jag tipsa om grymt goda (och anti-LCHF-iga) Ohoj Hard Topping Mjölkchoklad http://www.gb.se/iceCreamInfo.asp?icid=1001
JAg lärde Hektor att gilla välling genom att klunka i lite koncentrerad saft ... och sedan gradvis allt mindre. Så det var nog bara en vecka han fick saft i vällingen.
JAg har samma formar till fondant som till creme brulée (även om man kanske ska ha lägre, vidare formar till c b). De flesta från cordon-bleu, några från Åhlens. De är vita och likson räfflade på utsidan.
Jag har faktiskt misslyckats med fondant! Även med stuvade makaroner faktiskt
JAg tolkade "helst endast övervärme" som "grill" en gång, vilket gjorde ytan på fondanterna väldigt svart och spröd om man säger så (dvs tokbränd). Efter det kör jag normal ugnsvärme.
Annars är det busenkelt.
www.pillivuyt.fr/en-pillivuyt-catalogue-grand... - för c b
www.pillivuyt.fr/en-pillivuyt-catalogue-grand... för fondanten