• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: ursäkta om jag frågar om något som du kanske redan skrivit men bär ni yngla något i sjal/bärsele? JAg minns många middagar då jag hade en unge hängande på magen medan jag lätt hoppande upp och ner satt och åt ... både på fest och på restaurang Om någon annan i sällskapet kan hålla henne så ska du se att den lilla illbattingen sover som en stock

  • fru AM

    Jag gillar inte messmör bara rakt upp och ned men i en sås är det en bra smaksättare. Dissa inte messmörssås innan ni smakat! *Pekar strängt med hela handen mot messmörsdisken i affären*

    Lappis: Vilka trista händelser i dina väninnors liv. Speciellt synd om henne som ska få barn när som helst. Rörig relation rimmar illa med nyfödd bebis  

  • fru AM
    snaily skrev 2011-02-03 13:03:39 följande:
    Lappis - ok!

    AM - sele (Beco butterfly) - check! Hur tror du annars jag har möjlighet att skriva här nu, ha ha!
    Syrran bär nog gärna lite också så jag kanske kan få äta en stund imorgon kväll. Och VIN är det baske mig min tur att dricka - vi var där flera gånger under min graviditet och maken fick gotta sig medan jag var chaufför.

    Tumhållning för Hattis pågår!
    Och din man torde ju vara UTSÖVD nog att köra också Lycka till! Det blir säkert jättetrevligt. Det värsta som kan hända är att hon skriker lite men det är inget som inte någon hört förut på restaurangen.
  • fru AM
    snaily skrev 2011-02-03 13:14:51 följande:
    Nej, det värsta som kan hända är att hon skriker mycket! Fast jag har redan förvarnat restaurangen och bett om att få ett bord i ena änden av lokalen. Och vi är stammisar där så personalen har säkert överseende, de andra gästerna får stå ut helt enkelt.
    De andra gästerna kan ju bara fälla ner öronlapparna på skotermössorna om de blir störda - hälsa dem det från mig!  
  • fru AM

    Fina tapeter Muggles! Den där fr engelska tapetmagasinet fattade jag inte riktigt - den var supersnygg men är det tyg framför på bilden?

  • fru AM

    Muggles: det är ju helt otroligt fantastiskt att du har två sparkande bebisar i magen. Hur kan det kännas liksom? 

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-02-03 14:21:35 följande:
    Har lagt upp bantningen i delmål nu, första delmål blir att väga som jag gjorde innan jag blev gravid med Astrid, andra delmål att väga som innan Iris. Tredje blir att väga som när vi gifte oss och fjärde som när vi träffades men så långt vågar jag inte ens tänka just nu. Håhåjaja.
    BS: du har inte funderat på LCHF-metoden? Den kan vara en bra kickstart för att sedan gå över till GI. Eller du kanske redan kör GI?
  • fru AM

    Själv kör jag en variant just nu: LLCNSMF

    (Little less carb- not so much fat)

    Vi får se hur det går 

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-02-03 14:26:30 följande:
    AM, nix, har övervägt LCHF men ratat idén, blir så enformigt när man inte äter annat kött än fisk. Fast är helt säker på att det fungerar. GI provade jag förra gången men tröttnade på att tugga bönor. Hittade inga bra recept, slutade med att jag gick upp faktiskt. Nä, här blir det gamla hederliga äta mindre som gäller. Och undvika caféer och restauranger till vidare.
    Du äter inte kyckling heller? Själv höll jag på att bli galen på alla ägg som jag kände mig tvungen att äta. Då slutae jag med det och åt typ ost istället. Det som är så bra med LCHF för mig är att jag blir på bra humör, inte blir lågt-blodsocker-sur, att jag inte är sugen på godis alls och efter ett par veckor faktiskt slutade vara hungrig över huvudtaget. Måhända var jag lite för rigid med kolhydraterna. Åt inte ens frukt.

    Nu är jag mindre rigid men går inte direkt ner heller - men nog inte heller upp. 
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!