• fru AM
    FruCicci skrev 2011-02-01 11:45:45 följande:
    ååååå Ska du till London AM, det lät ju helt fantastiskt roligt!
    Är det ett tjejgäng eller åker du och maken med kompisar?
    Det var verkligen länge sedan jag var i London!
    Skulle inte vara fel över en helg.....
    Jag åker med min ibland lite knepiga svägerska och så min brorsdotter som fyller 18 (resan är en överraskningspresent). Vi får se hur det går - niecen är i alla fall rilog, smart och supersnygg så hon kommer väl ha ett koppel dreglande engelsmän efter sig  
  • fru AM
    Mopedvin skrev 2011-02-01 11:56:22 följande:
    Smint - tack! Vi ska hyra i ett samhälle som heter Bläse, hos ett konstnärspar, wiveka och Gösta Wallmark. Ja att bebisen inte kommer ut är ett kapitel för sig det. Har eg inga tips förutom färdknäpp kombinerat med vila. Vila stimulerar till oxytocin-produktion (därför föds många barn på natten)
    Haha: det huset tittade vi på!  Damen i konstnärsparet jobbade ihop med min mamma länge (på dagis). Vad världen är liten!
  • fru AM

    Mopedvin: Ang. Bläsehuset: vi kollade på det på nätet när vi trodde att vi skulle hyra hus på Gotland (dock har jag för mig att huset var för litet för oss  eftersom vi är 5 i familjen).

  • fru AM
    Mopedvin skrev 2011-02-01 15:11:02 följande:
    Am - ja huset har tre rum och kök, fem bäddar. Passar oss bra med två barn ni som är intresserade www.stugknuten.com sök på bläse, sen är det kalkstenshuset
    Jaså 5 bäddar ... ja då var det något med fördelningen eller läget eller något annat som bokningsproppen Maken reagerade på Det är säkert jättefint!
    Jag önskar att du kunde hälsa Viveka från mig men det skulle ju bli jättekonstigt
  • fru AM

    Tjoho! Grattis familjen Oupsie! Stora kramar från familjen AM!

  • fru AM

    Ni vet väl att bl a Pampers tagit fram speciella potty training-blöjor? Alltså lite sämre blöjor som känns blöta mot huden ...  

  • fru AM

    Sweet: håller helt med om att det var skönt att slippa den där "hud mot hud"-känslan efter avslutad amning!
    Det där penntestet med näsan lär inte Nenne klara: hennes gigantiska ögronfransar bör ta emot rejält!

    Det är så olika det där hur man ser på sin tillvaro ... vissa dagar känns den ganska sjysst medan andra dagar är man bara lätt överårig, utan karriär & anställning, föräldralös ...

    Hurra igen för DAISY!!!! JAg vill veta detaljer: vikt, längd, förlopp, dumheter mamma sa till pappa under förlossningen, dumheter pappa gjorde, se en bild ... Lång kravlista nu!

    Nehej! Nu föräldramöte med fotbollslaget (i min gamla grundskolebyggnad - skumt)

    Kramis på er, gullisar! 

  • fru AM
    Telis skrev 2011-02-01 20:26:36 följande:
    Ni som kan bila med era barn kan skatta er väääääääääldigt lyckliga. Fy f*n, vilket trauma det är att åka bil med Televinken. Ibland hinner vi inte ens ut ur området vi bor i innan han börjar illvråla, jag får magsår bara av tanken på att åka bil.
    WORD! Vi har ju haft problemet att Livia kräks som en brandspruta så fort man nämner orden "åka bil". Påverkar tillvaron ganska rejält. Hade det INTE varit så hade vi nog inte sålt bilen t ex. Nu verkar det förhoppningsvis ha börjat gå över ... Och Hektor har ännu inte visat några tendenser. Kanske kommer bilresor kunna bli det nöje det egetligen är igen ...!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!