• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    *Vinkar till alla innan det snart är dags för Hyresnämnden ...*

  • fru AM

    Usch vilken upplevelse! tre timmar i Hyresnämnden med förhör hit och dit, en motpartssida med mycket slipad men lätt lögnaktig advokat, en egen advokat som föreföll ganska förvirrad (men jag tror att han fick det viktigaste sagt) ... Dom meddelas om 2 veckor.

    In adrenalinnivå är uppe över öronen - jag har sällan varit så arg så länge.

    Jaha - och så ska man jobba ett par timmar. Funderar på att ta en drink för att lugna ner mig ... 

    Det bästa i alla fall är att Yasuragi föreföll missnöjd efteråt.

  • fru AM
    Tinga skrev 2011-02-02 13:11:30 följande:
    Fick just svar från Muggles. Ada är 20% mindre, men allt är normalt och nästa UL-kontroll är först om två veckor, så ingen anledning till oro.
    Härligt! Ingen anledning till oro låter bra!
  • fru AM
    smint skrev 2011-02-02 13:14:33 följande:
    När skulle mugglan vara på kontroll?  har minne som en fiskmås..  

    Tillbaka från bm, som trodde det skulle komma igång inom någon dag den låg väldigt långt ned och hon såg mina sammandragningar när hon skulle mäta magen.. Men har fått tid för kontroll på sös spec mvc på Fredag iaf, dom ville vänta tills måndag men min bm propsade på innan helgen.

    September: Härligt med inskrivning och skönt med bra plan för slutet av grav. och skönt att du inte behövt ta ngn tablett idag. Hoppas det håller i sig

    AM: Ta en drink och koppla av nu, usch vad det där måste vara jobbigt.  Hoppas de 2 veckorna går fort 
    Men vad spännande! Vad sägs om att bebin tittar ut fredag klockan 12.45? (Då vet vi alltså när det INTE kommer hända nu )
  • fru AM

    BS: Yasuragi har "inte kunnat flytta in än pga badrumssituationen" som han uttryckte det i förmiddags. Hans tonåriga döttrar bor själva i lägenheten än så länge. Och klarar sig utmärkt med två badrum/duschrum och tre toaletter ...

  • fru AM

    Tjejerna har tyvärr varit rätt lugna - förutom att de stör mig genom att bara finnas till och klampa runt på nätterna och duscha och köra tvättmaskiner (även det nattetid alltså)

  • fru AM

    Med "tyvärr" menar jag att det är synd att de inte partat loss fullständigt så att vi skulle ha skäl att bli av med dem för gott. Att klampa omkring på nätterna och väsnas lite "lagom" är inte skäl för uppsägning (tror jag).

  • fru AM

    Lappis: jo det var jag som testade Rosens recept och det var gudomligt gott! Tyckte dock att köttet var lite snålt tilltaget så vi spädde på med lite kryddiga lammkorvar.

    Sweet: Aaaah lunchsnabbisar är bland det bästa man kan ägna sig åt! För stressade småbarnsföräldrar är det ibland enda räddningen. Det är roligt om det kommer spontant men också riktigt kul att planera in det tycker jag så att båda är någorlunda inställda på samma sak. Och inte behöver man vara tystlåten heller.  

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-02-02 17:02:17 följande:
    AM .. så t o m gudomligt gott! Hmmm.. jag tvekade när jag såg listan med kryddor som måste införskaffas och funderade istället på Piggelins geostlasagne till lamm eller rådjur. Får nog fundera ett tag till.
    NEJ! Fega inte ur! Laga lammgrytan! Den är vrålgod!
  • fru AM

    Lappis: det måste inte vara lammbog. Det kan vara vilken del av lammet som helst i princip - det står ju och puttrar hur länge som helst så det blir mört. Det var himla gott att ha i lammkorv också. Och så den där goda libanesiska couscousen (den serverade vi till). Vi hade aprikoser i istället för russin. Eller om det var tvärtom. 

    EA: Ang. dagens hårda förhandling så tror jag att advokaten (vår) var lika chockad som vi över hur förhandlingen gick till väga och över andra advokatens sätt ... Men motpartssidan lyckades med några riktiga blunders i alla fall: ett vittne som inte mindes någonting (förutom en sak och det var till vår fördel) och sedan en grej som deras advokat trodde att han skulle vinna på: han försökte få vårt vittne att göra bort sig men tack vare att deras vittne hade kommit ihåg fel så var det han som stod med skägget i brevlådan ... 

    Sex är inget självklart kapitel uppenbarligen när man är i barnkarusellen - oavsett vilken position man har i karusellen så att säga ... Samtidigt så tycker jag att det är så att sex föder lust - så får man bara till det ett par gånger med kort mellanrum så tänds det en gnista som gör att man vill oftare/tänker mer på sex i fortsättningen. Men det är ett pussel och något som inte längre kan komma lika spontant som förr. Synd, men en realitet. Det är så absurt egentligen: Kärlek vill barn. Men när barnen kommit får man kämpa för att hålla kvar kärleken och lusten.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!