• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Innebär inte KRÄKIS (dvs kräksjukan) både kräk och bajs?

  • fru AM

    Nu ska jag ut och äta lunchis med min gubbis

  • fru AM
    _koko_ skrev 2011-01-31 12:45:25 följande:
    AM - Har du sett att man kan beställa ett "säkerhetskit" till dem (pga klämskadorna i usa)? Kolla babylands hemsida annars. Tror inte det behövs egentligen, men det skadar ju inte heller och vill man sälja vagnen vidare kan det säkert vara bra att ha.
    Det hade jag nog hört men glömt det. Vi räknar med att köra ner vår vagn till fälgarna - först Livia i 4 + år sedan Hektor ... Lär inte bli så mycket kvar att sälja vidare

    Ang. KRÄKIS - jag trodde man blev både kräkig och dålig i magen av kräksjukan? Men vi har hittills inte haft det (pepparpeppar) så jag vet inte?
  • fru AM

    Heja hela familjen Oupsie-Daisy! Alltid lika kul när en "äkta hälft" tittar in och rapporterar. Krama Oupsie från oss (om du får komma i närheten. Tänk på att hon helt plötsligt kan bli lite lynnig och tycka att du luktar illa eller något )

  • fru AM

    Jag håller på 31 januari eftersom det är lättast att komma ihåg för mig! (Maken fyller år)

  • fru AM
    Telis skrev 2011-01-31 15:19:14 följande:
    På söndag eftermiddag blir det fika hemma hos mig för alla (icke-förkylda) som vill träffa Yngla (och hennes mamma )!
    Nämen så trevligt! Jag ska kolla hemma och se om jag kan få frigång.
  • fru AM
    muggles skrev 2011-01-31 19:21:33 följande:
    Ore: paraplysulkys och terräng går normalt inte ihop. Det är möjligt att MacLaren är bättre kvalitet men jag vet flera som kört sönder paraplyvagnar typ Carena i sand. Vi använder vår som resevagn och ibland när vi ska till stan och vill ha koll på Moa. Men snö, lera, sand mm kan du glömma... Alla vagnar med mindre hjul funkar sämre i jobbig terräng.
    Då måste vi ha ett riktigt måndagsexemplar till paraplyvagn då ... Har nämligen funkat bra på dessa platser  (i djup sand eller grus får man i o f s dra den baklänges men det får man ju med vanliga Teutonian också - det är de svängbara framhjulens "fel"). Det är inte säkert att det är en papaplyvagn Ore ska ha men det är en svår kravspec. att följa: "terräng"-gående, med liggläge som är lätt och blir liten ihopfälld ...
  • fru AM

    Godmorgon i tråden!?
    Ingen Oupsie-Daisy än?

    Angående penntricket så TROR jag att jag skrev att jag klarade pennTESTET ... I min ålder och för mig personligen handlar det alltså om en lättnad att INTE kunna hålla kvar pennan (trots c-kupa )  Men det är klart att när man var yngre kanske det var pennTRICKET man ville klara- dvs hålla kvar pennan. Men det kunde jag ju inte då heller (A-kupa innan barnen kom).

    Nog om det kanske.

    Såg för ca hundra sidor sedan att PB frågade efter recept på apelsingräddsåsen. Har inget ordentligt revept med mått och så men här är ett ungefärligt tillvägagångssätt: 
    Koka ihop fiskbuljong, apelsinjuicekoncentrat (lite bara), en slurk vitt vin med rejält med grädde så att det blir nästan krämigt.

    Det går säkert bra att ersätta apelsinjuicekoncentratet med färskpressad apelsin (fast betydligt mer då (än vadå?)) 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!