Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Muggles förresten, det verkar så mysigt med era tjejer så jag blir helt avundsjuk!

  • BrudSommar2006

    Apropå japaner så har det börjat gå förbi en kvinna utanför vårt hus och rasta sin hund. Vårt hus ligger längst in på en återvändsgata och mitt emot har vi en lekplats. Hon genar alltså över lekplatsen. Det är väl en sak men att hon låter sin hund sätta sig och kissa i sandlådan känns inte OK. Lekplatsen hör till vår förening på fem hus. Just när vi skulle börja sätta upp skyltar eller stå och vakta för att kunna rusa ut nästa gång det hände så får vi se att det är grannens nya flickvän från Japan, han är också japan. Jaja, vet inte vad jag vill säga med detta, tror så klart inte att det här har något att göra med att de är från Japan.

  • BrudSommar2006

    AM, oj, är det imorgon det är knipsknips? Det har jag helt missat i så fall! Modig är du.

  • BrudSommar2006

    Fsstfsst, vad är det?? Nåväl, stort lycka till! Fast tror i och för sig inte att det behövs något lycka till, det klart att det kommer att gå bra.

  • BrudSommar2006

    Aha, man slipper inte alltså, hade inte tänkt på det. Nåväl, man kan inte få allt tydligen.

  • BrudSommar2006

    VAB med Iris idag, jag vet inte hur vi skulle klara tillvaron om jag inte fick vabba med Iris ibland, med Astrid är det ju rättså värdelöst men med Iris hinner man ju typ som idag, städa hela köket inklusive rensa alla skåp. Plus köra ett par tvättmaskiner. Plus vattna alla blommor.

    Lapinette, hoppas hela jäkla kön tröttnar lagom tills det tar fart igen!

    Tinga, vad roligt med framgång på matfronten!

    Vad mer, hm, AM ser lite mer luden ut än hon brukar och Ore har haft jobbigt möte.

    September, du får hänga här med mig!

    Jaha, nu har jag i alla fall tagit mig till jobbet, kändes ju lite skumt att åka TILL jobbet den här tiden på dagen men vi ska ha kräftskiva.

  • BrudSommar2006

    Jag verkar också ha slutat att läsa bloggar, när blev det så tro. Har inte gjort det medvetet.

    Smågodis, aaahhh, vad mumsigt det låter! Minns inte när jag åt godis senast. Aaaahhh. Eller vänta, ooops, Iris och jag har ätit chokladpengar idag.

    Hur helgen kommer att bli återstår väl att se, beror på om Iris är sjuk eller frisk och om det blir någon ridning imorgon och dans på söndag eller inte. Påverkar de lekträffar vi i övrigt har inbokade för helgens eftermiddagar också.

  • BrudSommar2006

    Ajaj, vilken musarm jag har, undrar hur jag ska överleva tills den beställda lösningen på det problemet kommer och jag slipper hålla i den där eländiga musen. Jag försöker och försöker med vänster hand men man har ju inte tålamod. Hoppas alternativet kommer snart, beställde i fredags.

    Liten, egen rispåse till gympan???

    Vickan, sova en hel natt, det låter helt underbart! Om det inte är Iris som drömmer och skriker så är det Astrid, minst fyra gånger per natt måste man rusa upp åt något håll, suck.

  • BrudSommar2006

    Ah, en mus med batterier är tyngre så klart, har inte tänkt på det.

  • BrudSommar2006

    Udda koncept med rispåsarna!

    Så du ska rodda allt själv en vecka nu då, jag är missnöjd bara maken är borta en natt! Fast oftast går det ju bättre än man tror innan.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!