Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag har ju surfat runt en del nu på jakt efter den rätta långhelgsresan och har börjat hitta ställen jag vill åka till på sommarsemestern nästa år. Det verkar finnas så många fina ställen där det faktiskt verkar vara OK att bo med barn. Det hela skulle ju vara så mycket trevligare om man reste med två väluppfostrade, trevliga barn men nu har vi ju istället Astrid att dras med. Man vet ju inte hur det kommer att vara med utvecklingen tills nästa sommar men vid två och ett halft år kanske det inte är total kris längre, jag vet inte. Däremot minns jag att när Iris var två strök vi alla restaurangbesök hela den sommaren för det var inget nöje för någon av oss och nästa år när hon var tre gick det hyfsat igen.

  • BrudSommar2006

    Äppelpaj vore gott, våra äpplen är inte mogna att äta riktigt än men går bra att göra paj på. Men jag har ingen koll på vad vi har hemma och vad vi behöver handla hem vad det gäller ingredienser, vet heller inte om jag orkar ta reda på det.

    Är det verkligen sant att Anna Wahlgren är med i scientologerna förresten, som det skrivs om nu? Eller är det buffel- och båg sajter som skriver så? orsakverkan.blogspot.com/2009/02/anna-wahlgrens-psykiatri.html

  • BrudSommar2006

    Liten, nja, det var mest att flera skvallersajter dök upp med samma sak, typ på en gång. www.newsmill.se/node/4062

    Hm, äppelpaj var det ja, om jag köper smör och vaniljsås borde jag klara det.

    Hemma står en oöppnad kartong med viktväktarnas brevkurs. Jag får inte ens tummen ur och öppnar kartongen. Motivationen är på topp... Nä, äppelpaj och ett glas vin, det blir bra det.

  • BrudSommar2006

    Fasen vad många tusenlappar jag gjorde av med på Polarn o Pyret igår kväll, man blir som förbytt när man får rabatt på saker och förköper sig alldeles, men barnen blir snygga på dagis i höst...

  • BrudSommar2006

    Jag minns inget om eftervärkar men det har jag väl förträngt kanske.

    Undrar om det blir av att vi fotar barnvagnen i helgen så att vi kan lägga ut den på Blocket, i ett år har den stått i vardagsrummet till ingen nytta. Fasen vad jag vill bli av med eländet så att den inte står där och tar upp plats längre. Det fåniga är ju att det är en jättefin vagn och lite använd men det hjälps ju inte när det aldrig blir av att vi gör någonting åt att få bort den från vardagsrummet... Jag gillar inte att gå och vänta på att folk jag inte känner ska ringa mig, olustkänslan är så stor att det typ aldrig blir av. Önskar den bara magiskt kunde försvinna... Jaja, som sagt, vem vet, det här är kanske helgen då allt händer...

  • BrudSommar2006

    Havre istället för mjöl alltså, hur mycket havre och hur mycket smör?

  • BrudSommar2006

    Hej Gemma, det stämmer om PoP och det faktum att det dessutom var 20% på hela köpet gjorde att man ytterliggare invaggades i tron att det var billigt.

    Iris cykeltuta har gått sönder och maken kom idag hem med en ny stor, fin tuta. Döm om hans förvåning när Iris blev jätteledsen för det var ju en bajstuta och en sån kunde man ju inte ha på cykeln! Bajstuta undrar man då?? Jo, en sån man har på toaletten på dagis när ingen kommer när man har bajsat. Aha... Sedan sade hon att mamma, pappa är helt knasig, han har köpt en bajstuta, det går ju inte! Ja du milde.

  • BrudSommar2006

    EA, gnaga på en padda, bläh.

    När Elsa kom in igår kväll måste hon ha legat still på samma ställe ute väldigt länge för en sån där brun äcklig snigel hade hasat uppför halva ryggen på henne och där satt den i pälsen. Jäkligt knepig att få loss från pälsen och jäkligt kladdigt blev det kan jag säga. Bläh igen.

    AM, hur du ens kommer på att fundera ut sådana där menyer och bjuda på är för mig helt obegripligt och när jag skulle ha tid att få ihop en sån meny är ännu mer obegripligt. Mellan halv tio och tio på kvällen kanske, den enda fritid jag har för mig själv längre. Minns inte när jag ens hade möjlighet att slå på tvn längre, jag känner mig så låst och otillräcklig i det här småbarnsträsket man harvar runt i så man undrar hur man ska överleva...

    Funderar på att ta en semesterdag för att läsa igenom det där viktväktarpaketet jag fick hem, ser inte hur jag annars ska få ihop det.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, våga inte lämna oss här för någon glamour-tråd!!!

  • BrudSommar2006

    AM, det är alltså en social make med kompetens i köket jag saknar, jag visste att det var nåt! Tror inte att han tagit initiativet till att bjuda hem folk en enda gång sedan vi träffades 2003!!! Plus att det hade hjälpt att jobba hemifrån då. Nu mot dagis.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!