Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nej men, nu dök mitt långa inlägg upp men inte det förra, har ni problem med BT? Det här är ju jättevirrigt.

  • BrudSommar2006

    Vad märkligt BT betedde sig idag, gick ju inte att använda. Men sedan såg jag en tråd om just BT-problem idag så då var det inte min dator som fått fnatt i alla fall.

    Snartis, vilken dramatik! Men han låg felvänd alltså? Hade ingen sett det innan? Vad det gäller lustgas så fungerar det inte för mig heller att börja andas i den när värken är på gång som de föreslår på BB, man får andas i den typ hela tiden på slutet när värkarna kommer och går i ett, annars hinner effekten inte slå till. Man blir lite illamående i början men sedan går det över.

    Ore, Iris är inte tjock men hon är inte så där trådsmal som de flesta barn ju faktiskt är. Och hon är ett huvud längre än de andra tjejerna. Blir hon inte retad för sin vikt så blir hon väl det för sin längd om man har otur, fast det behöver ju inte bli så.

  • BrudSommar2006

    Izzie, om det är till någon tröst så är ju förlossning två betydligt lättare andra gången än första. Man kan ju ha otur som Snartis förstås men för många är det ju så mycket lättare än första.

    Muggles, jag tror förresten att jag hade precis lika ont andra gången som första men det är ju en viss skillnad på att hantera den värsta smärtan i sju timmar och en halvtimme för min del.

    Jag upplever absolut att Astrid slår till ibland för att hon blir frustrerad när hon inte kan uttrycka sig. Hade hon kunnat tala om vad hon velat hade ju många av de situationer då hon blir arg inte uppstått. Däremot är hon ju också i trotsåldern nu och kommer väl så att vara ett bra tag så det kommer ju att vara jobbigt ändå. Nu verkar hon förresten må bättre igen tack och lov. Kanske var reaktionen på sprutan som satt kvar ändå.

  • BrudSommar2006

    På tal om något helt annat så räknar jag med att kunna vara med på middagen den 17:e.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, du menar att efter sju år har man glömt varför i hela friden man först bestämde sig för att bli tillsammans?!

  • BrudSommar2006

    Aaahh, en Astrid i trotsåldern, jag orkar inte med en vända till av det här, flera år av elände framför en, Iris är ju precis ur det nu. Jag går under. Idag rev hon en flicka på dagis i ansiktet. För att inte tala om hur många gånger hon hunnit slå Iris, suck.

    Var hittar man sådana där överdrag till sängar som fanns i typ frotté överallt förut. Iris vill ha ett rosa överdrag när hon får stor säng nu men då verkar det inte finnas ens på Ikea. Fanns ju i hur många färger som helst en gång i tiden?

  • BrudSommar2006

    Har någon hört något från Sweet? Jag bara tänkte på det här med vädret, man blir ju orolig.

  • BrudSommar2006

    Så det finns sådana där madrassöverdrag fortfarande, vad bra!

    Liten, vad synd att ni inte får måndagstiden för gympan att fungera, jag är glad att vi fått det att fungera i alla fall.

    Vad det gäller sömn och bebisar så snuttade Iris sig till sömns dag som natt tills hon var jag vet inte hur gammal. Så på dagarna satt man fast med amningskudden men då fick man läsa, surfa eller titta på tv under tiden. Astrid kunde man vagna och sedan sov hon ett tag även sedan vagnen stannat.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!