Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette, vilket jäkla skit och skräp! Går det att se var i kön ni eventuellt skulle hamna för andra länder utan att först ställa sig i kön? Som sagt, du vet var vi finns imorgon lunch om du får en lucka.

    Cicci, det blir jättebra!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, men får man tacka nej hur många gånger som helst och bara bli erbjuden nya barn då eller åker man ur kön?

  • BrudSommar2006

    Porchez, du klagar inte!

    Snartis, jag fattar bara inte, när man är öppen 4 cm ska man väl vara mitt i förlossningen typ! Och så går du hur länge som helst och är öppen så mycket utan att det händer något, jäkla typiskt.

    PB, jag tycker att när man kommer till trädgårdshandeln så finns det aldrig någon att fråga i alla fall och hittar man någon så har de ingen aning så det slutar med att man får gå runt själv i alla fall. Eller så finns det en person att fråga som är upptagen med en kund i en halvtimme och man orkar inte vänta. Har sällan lyckats få hjälp när jag velat så det är synd att det inte fungerade så bra med näthandeln där man kunde sitta hemma och läsa på.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad bra att du kommer med imorgon! Själv får jag villa runt och hoppas att jag inte går vilse men det ska väl ordna sig, får börja i god tid.

  • BrudSommar2006

    OK, jag ska alltså infinna mig utanför Grappa, inte vid tunnelbaneuppgången! Stryker korsningen Torsgatan/Tomtebogatan från minnet och lägger St.Eriksgatan 86 på minnet istället men nu får ni ha bestämt er!

  • BrudSommar2006

    Om jag kliver av bussen vid Karlbergsv och går ner mot St Eriksplan, på vilken sida av vägen ska jag då leta efter restaurangen? Jaja, det löser sig.

  • BrudSommar2006

    Glasklart, utanför Grappa 11.45 noterat och titta till vänster!

  • BrudSommar2006

    Gääsp, är dödstrött efter nattligt besök till akuten med Iris, och då var det ändå maken som åkte iväg. Fast jag kunde ju inte somna innan de var tillbaka vid två i alla fall och sedan var jag ju uppe med dem en stund igen. Resultatet - springmask, bläh. Hade ingen aning om att det kunde göra så fruktansvärt ont, usch vad hon grät och skrek. Maken tipsade om att inte googla på det efter att han gjort det så jag låter bli. Så ikväll blir det hem och byta lakan, tvätta handdukar och städa, gäsp igen. Tur att ingen av oss andra verkar ha fått det i alla fall, även om vi medicinerat oss nu för säkerhets skull. En jäkla massa tabletter skulle man svälja, tror det var typ sju eller åtta stycken.

  • BrudSommar2006

    Påminn mig, hur långt tid efter trippelvaccinationen är det reaktionen kommer? Har för mig att det var lång tid efteråt med Iris.

  • BrudSommar2006

    AM, det kanske är inte för inte som att äta rödbetor tydligen är en huskur mot eländet apropå färgchock?! Normalt sett kliar det ju men hon har inte klagat över det alls, däremot har hon klagat över att alla trosor sitter fel och gör ont, vi har köpt olika modeller och provat men hon klagar i alla fall och vi har undrat hur det är möjligt att det kan vara fel på alla.

    Ja men det kanske är en vecka, det kan stämma.

    Liten, så småningom vill vi komma och hälsa på!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!