Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Cupcakes är fina men barnen gillar dem inte så hos oss får det bli något alla äter istället.

    Jag har också en trädgårdsfråga, hemkommen från fem veckors semester har vi ingenting som blommar. Fröna jag sådde i våras verkar taniga och jag betvivlar att det kommer att bli något vackert av den rabatten. Det enda som fortfarande blommar är floxen men den börjar bli överblommad den med. Vad blommar nu? Bra snittblommor som blir en 70 - 80 cm höga helst. Vet någon?

  • BrudSommar2006

    Vi var till sist modiga nog att ta av Iris nattblöjan, den var ju i princip alltid torr på morgonen och förutom två nätter nu på semestern då hon var sjuk och knaprade alvedon så har det fungerat, peppar, peppar.

    Borde kanske ta fram pottan till Astrid nu då.

  • BrudSommar2006

    Jävla badrumstyper! När de gjorde vårt nya badrum på övervåningen så missade de att det behövdes förstärkning av reglarna när de bytt från litet badkar och våtrumstapet till kakel och stort bubbelbadkar så i förrgår kväll när Iris badade så sjönk taket i köket precis så mycket att köksluckorna tar i. Nu måste det reglas om men förhoppningsvis går det att göra från köket så att vi inte behöver ge oss på badrummet igen. Hoppas att det går på den förbannade firmans försäkring, de har inte hunnit hem och titta än.

  • BrudSommar2006

    Iris får kissa precis innan hon lägger sig men sedan väcker vi henne inte igen.

  • BrudSommar2006

    Som tur är tror jag inte att det kommer att gå så illa som att badrummet kommer att trilla ner i köket! Men vi ska nog inte fylla en massa vatten i det redan tunga badkaret innan de varit här och reglat om! Vi byggde ju badrummet direkt när vi flyttade till huset och Iris var ju bebis då så jag gissar hösten 2007. I förrgår var nog första gången, eller i alla fall en av de första, som vi helt fyllde badkaret för Iris ville ha bubblorna på och då måste man ju upp över kanten för hålen, annars brukar hon aldrig ha riktigt så mycket vatten i karet och för oss blir det aldrig av att vi lägger oss i badkaret, så det har nog aldrig varit så mycket tyngd i karet som nu tidigare.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det är ju helt obegripligt, av alla saker man kan sno så har någon tagit just den, haha! Ja något mindre värdfullt är väl i alla fall svårt att sno från ett kuvert!!

  • BrudSommar2006

    Vill någon äta lunch imorgon eller fredag? Slö första vecka tillbaka på jobbet så passar bra att kliva på bussen in till stan en sväng. På torsdag ska jag till bvc med Astrid för det där trippelvaccinet.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, är det inte precis när allt kommer igång igen efter sommaren som det brukar rassla till lite i kön?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, i juli är väl mitt i semestertider, var det inte så förra året att det hände en del efter semestrarna? I och för sig har vi väl inte riktigt kommit dit än, det är väl egentligen fortfarande semestertider. Typiskt med två nya i kön!

  • BrudSommar2006

    AM, vad bra! Det blir en liten surprise hur bussen går för de har gjort om sträckningen men det är buss 69, jag borde komma via Vasagatan/Kungsgatan, sedan går den via Centralen, Sergels torg och bort förbi Kungsträdgården, men typ tidigare när vi varit på Golden Hits har det varit snabbare att gå av vid Vasagatan och gå hela Kungsgatan upp än att sitta kvar på bussen och vänta på att den ska flytta sig en meter i minuten...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!