Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Cicci, det är bara trevligt när du "babblar på"!

    Börjar ångra att jag sagt att jag vill hyra hus i Skottland nästa år, man skulle kanske satsat på något varmare ställe. Fast nu har ju mina föräldrar bespetsat sig på att följa med så de blir väl besvikna om jag ångrar mig.

  • BrudSommar2006

    AM, vilket fantastiskt fint hus! Men som vanligt får man inte ha barn med sig. Har fastnat för flera fantastiska hus i Skottland bara för att upptäcka att barnen inte får bo där... Jaja, det ordnar sig väl bara vi väl bestämmer oss.

  • BrudSommar2006

    Italienarna är kanske mer barnvänliga än Skottarna och Irländarna!!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jo, du skrev att ni ändrat er om bilen, men jag fattade aldrig varför ni ändrade er om hela resmålet eller varför ni inte bara tog flyget ner dit ni ursprungligen tänkt åka?

  • BrudSommar2006

    AM, har ni inte varit i Bordeaux, trodde ni avverkat hela Frankrike vid det här laget! Är det bra att resan blir kortare? Ni kunde ju ha lagt till ett par hotellnätter annars? Ni ska inte hyra bil där nere då?

    Är faktiskt sugen på att hyra hus i Frankrike, får se om någon annan är det också.

  • BrudSommar2006

    Har upptäckt att allt midsommarfirande är precis efter lunch på alla ställen, det fungerar så dåligt med Astrid som sover då. Kanske kan vi dela på oss och några åker iväg med Iris så hon får dansa runt stången. Det verkar inte just nu i alla fall som att det blir väder så att man vill sitta på en filt i flera timmar så att Astrid kan sova. Vete sjutton också om hon ens kan somna i vagnen i så mycket oväsen. Med Iris var det första året förra året som vi var iväg till midsommarstången ordentligt, året innan hann vi knappt dit innan det var slut eftersom hon sov så länge.

  • BrudSommar2006

    Mopedvin, vad trevligt, ja vi får se hur det blir, vi har ju i det närmaste bestämt oss för att försöka åka och hälsa på svärmor i Spanien över påsk och åka till Skottland på sommarsemestern.

  • BrudSommar2006

    AM, se där, jag menade faktiskt Lapinette! Ja ni är lika snygga båda två, det var väl därför jag blandade ihop er!

    Lapinette, det låter ändå som ett pusslande med er resa! Ser fram emot att få höra mer efteråt och se bilderna! Var är förresten bilderna från Island, när får jag se dem?! Eller har jag missat dem kanske.

    Skansen, hm, meningen är ju att vi ska vara hos mina föräldrar i Brottby men jag ska fundera på saken! Ska läsa igenom de exakta tiderna för alla lokala firanden också. Plus avvakta och inte bestämma säkert förrän vi får se om det ska ösregna eller inte!

  • BrudSommar2006

    AM, du slår i alla fall mig med "bara" Paris, Normandie och Rivieran! Paris var jag till när jag var typ 12 så det tycker jag inte räknas, kvar blir Rivieran, som jag i och för sig älskade.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja visst ja, ni skulle ha svärmor här! Hur går det, är hon ute på sightseeing på dagarna? Hon måste väl nästan ha sett det mesta av Stockholm vid det här laget?

    Gotland ja, vi kom ju nästan dit i år, hade ett par hus på förslag att hyra och allt, men, men, det finns väl kvar.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!