Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej Cicci! Det är uruselt utbud på barnkläder när man kommer upp i storlekarna tyvärr, verkar gälla samtliga kategorier. De verkar tycka att alla äldre barn ska gilla den rockiga och tuffa stilen med svart och nitar och nedhasat över ena axeln och naveln bar. Kanske de gör också men det blir lite synd om Iris...

  • BrudSommar2006

    Vilka fina ballerinaskor! Fast jag törs inte beställa på nätet, jag är lite kräsen med passform så att man slipper skavsår...

    Cicci, är det nu ni åker till Kroatien? Hyr ni på samma ställe varje år? Är det du, maken och barnen som åker eller brukar dina föräldrar åka också?

    AM, jag måste ha missat det, men vad ska ni göra i år? Ni brukar väl hyra någon stuga i skärgården?

  • BrudSommar2006

    Jag börjar bli riktigt sugen på att åka utomlands nu, det var ett tag sedan, men, men, det får vänta. Man skulle ha fler semesterdagar och en oändlig semesterkassa att ösa ur, som sagt.

    Ska på röntgen på torsdag, börjar bli så jäkla nervös, jag har sådan klaustrofobi, men jag vill inte behöva ta lugnande, jag har så mycket att göra efteråt sedan.

  • BrudSommar2006

    AM, dels verkar det ju som att man ska ligga i den där prylen rätt länge, dels verkar det som att när man ska röntga hjärnan så typ skruvar de fast huvudet mot någon ställning. Men fasen, jag lär ju inte dö på kuppen, det klart att jag kommer att överleva men just nu vill jag bara ha det gjort...

    Jag fattar fortfarande inte hur man kan ge sig till och bygga ett badrum när man flyttar in i en hyresrätt... Helt jäkla knasigt. Har de flyttat in än förresten?

    Vad roligt att hyra hus flera familjer! Hur hittade ni huset? Flyger ni ner eller bilar ni? Bor ni nära havet?

  • BrudSommar2006

    Har tyvärr ingen erfarenhet av seabands men hoppas att det hjälper! Fungerar inte tabletter?

    Hm, funderar på vilka i bekantskapskretsen vi skulle kunna semestra med men inga känns klockrena.

  • BrudSommar2006

    Ja det är ju det där med att ha barn i samma ålder, i vår bekantskapskrets är vi rätt många år efter övriga känns det som så de vill ju inte alls göra samma saker med sina barn som vi gör med våra, plus att man har en tendens att tycka att deras barn är rätt jobbiga och vad ska då inte de tycka om våra... Sedan har många föräldrar med lantställe där de tenderar att hålla sig hela somrarna.

    Jag testade ju seabands mot gravidillamåendet och det fungerade ju inte åksjuka är ju en annan sak.

    Usch, vad mätt jag blev av lunchen, urk.

    AM, det står att man inte får ha smycken och att man måste komma osminkad eftersom det kan innehålla järnoxid. Vad händer om man missar någon liten sminkrest, läskiga brännskador eller "bara" oskarpa bilder?? Står inget om det på vårdguiden!

  • BrudSommar2006

    Cicci, jo jag visste ju att ni alltid åker till samma ort, jag visste bara inte riktigt hur ni hamnade där från början och om ni alltid hyrde samma lägenhet.

  • BrudSommar2006

    AM, det blir väl till att handtvätta annars!

    Porchez, trist att det verkar segt med den där Hunken. Finns det hopp om bättring tro?

  • BrudSommar2006

    AM, tror inte att det är specifikt för hjärnan, det står också att man inte får ha metallsplitter i någon del av kroppen, pacemaker, insulinpump inopererad osv om man ska göra MR men det står som sagt inte om det går illa för en då eller bara inte blir bra bilder!

  • BrudSommar2006

    Fast det där med osminkad ställer till det för först ska jag ju vara på jobbet fram till eftermiddagen, sedan sminka av mig inför MR och sedan måste jag sminka mig igen för sedan ska jag på valpkurs och hem till mina föräldrar och alltså visa mig bland folk igen. Jäkla struligt, bråttom kommer jag att ha också.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!