Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag har knappt sovit inatt för jag var så arg! Det är så frustrerande när man inte lämnar och hämtar själv så att man kan göra något åt saker när de händer, jag hade aldrig gått därifrån som svärmor gjorde. Idag åker Iris till Öland med mina föräldrar så hon kan ju inte peka ut barnen idag heller. Jag kan ju gissa vilka barn det var iofs men, men. Nu skulle hon prata med fröknarna idag men skadan är ju redan skedd kan jag känna, de skulle ha blivit tillsagda igår på en gång när de gick att identifiera. Idag kommer ju inte svärmor att kunna peka ut dem. Det ska bli skönt efter semestern när jag ska börja vara med och lämna och hämta och från september ska jag gå ner i tid så sedan blir det bara jag som sköter det och då kommer jag att ha full koll. Det blev ju så struligt nu när maken skulle varit föräldraledig till hösten och så blev allt ändrat.

    AM, eller hur, tänk att mobbningstendenserna finns där redan vid fyra års ålder, fy fasen.

    Iris är ju inte tjock men hon är stabbig till sin kroppsbyggnad. Vi gör ändå allt för att hon inte ska äta onyttiga saker i onödan.

  • BrudSommar2006

    Nu har Iris fröken ringt och hon har tagit väldigt allvarligt på det här vad det verkar, efter att svärmor berättade imorse, svärmor hade faktiskt känt igen barnen också, vilket jag inte trodde hon skulle göra, så nu har dagis pratat med de tre barnen en och en och ska ta upp det med deras föräldrar också och hålla ordentlig koll så nu känns det lite bättre i alla fall.

    Smint, ja jag trodde faktiskt inte att det började så tidigt som på dagis men det gör det tydligen. Usch, jag känner mig riktigt ledsen.

  • BrudSommar2006

    Cicci, det verkar ju som att man kan bli mobbad för precis allting, undrar varför barn är sådana i så stor utsträckning. Själv skulle jag aldrig kommit på tanken när jag var liten. Hoppas att du har rätt i att de börjar smalna lite nu, Iris är ju onekligen kraftigare än de andra barnen även om hon inte är tjock. Hon gillar ju att äta också så vi får ju säga nej till henne hela tiden, ja inte mat då, men sedan tjatar hon om glass, kakor osv men vi har inte sånt hemma så att hon inte ska kunna äta sånt men frågar gör hon ändå om det finns än det ena, än det andra. Fast lördagsgodis får hon.

    Jag tycker ju att fröknarna är bra på att hantera sånt här på Iris dagis men det jag är orolig för är vad som händer när Iris ska gå i samma skola som de här barnen sedan. Har inte samma förtroende för skolorna men jag hoppas att jag har fel.

  • BrudSommar2006

    EA, funderar ni på att skaffa hund förresten? Blir det motorcykelsemester i år? Trist med alla gravida runt omkring en, det kan jag förstå. Själv blir jag avundsjuk när jag ser alla smala, snygga människor överallt och jäkligt arg på mig själv för att jag inte riktigt lyckas ta tag i att göra något åt min egen vikt nu efter graviditeterna.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag läste någon artikel om några ungjäklar som skulle förgifta kompisarna med råttgift i kakor och så tog de hjälp av någon liten kille som skulle leverera kakorna så att det inte skulle verka misstänkt och så smakade han på dem och dog, var det inte bara några dagar sedan den artikeln kom ut? Hursom, då tyckte jag att det var hemskt men det är inte utan att man börjar leka med tanken när någon är elak mot ens eget barn... typ... Ja, du vet, ilsk blir man!

  • BrudSommar2006

    Vi har ju bara Astrid hemma nu och det är ju onekligen lite lugnare, även om det  är den mer krävande av barnen som vi har kvar. Imorgon åker svärmor hem och vi ska fira vår förlovningsdag imorgon kväll. Inte för att vi tänker göra något speciellt men det ska bli skönt att vara bara vi igen faktiskt.

    MSW, vad roligt att få veta det på en fredag, då får ni fira lite då!

  • BrudSommar2006

    AM, jo jag hoppas att det  ska ordna sig. Det är samma tvillingpojkar som slog Iris i huvudet med hinkarna och spadarna i sandlådan för ett par månader sedan så Iris inte ville gå till dagis en morgon. Fast sedan har de ju träffats i lekparken och lekt mycket och verkar gilla varandra så jag tror ju samtidigt inte att det är så farligt egentligen.

  • BrudSommar2006

    Porchez, hur är det, har du tordats säga till hunken än att du tänkte träffa honom i helgen?

  • BrudSommar2006

    EA, varför från Irland? Vi valde ju lite mellan Gotland, Skåne och Danmark inför vår semester nu men hamnade till sist i fjällen så det blev ju inte riktigt som planerat! Var gör ni av hunden när ni åker motorcykel?

  • BrudSommar2006

    EA, jag förstår, jag bara tänkte att det finns hemlösa hundar här också men i och för sig spelar det ju ingen roll vilket land hunden man hjälper kommer ifrån.

    Muggles, finns det ingen lösning med din mamma än alltså? Ingen kontaktperson eller annan som kan hjälpa till? Så tråkigt när ni har de små nu att det ska behöva vara så samtidigt. Fast ni verkar klara det här med tvillingarna jäkligt bra i alla fall måste jag säga.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!