Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM förresten, de måste väl köra två omgångar runt den där stången då, vad lurigt!

  • BrudSommar2006

    Koko, hur går det med renoveringsplanerna?

  • BrudSommar2006

    Liten, självklart är det så haha, eller det var så jag menade, det var ju därför det passade så bra med de där 18 - 20 månaderna men jag skrev visst inte så!!

    Koko, aha, ni måste både välja och kompromissa, två saker jag själv är riktigt dålig på!

  • BrudSommar2006

    Apropå kläder så hade jag tur när jag beställde Iris shorts för redan igår kväll var de gröna helt borttagna från sidan och de rosa slut i hennes storlek. Jag fick alltså förmodligen sista paret i rätt storlek i båda sorterna.

  • BrudSommar2006

    Jag läser det där om att två barn blev kidnappade utanför Oslo idag, hur barnen grät och mamman skrek och tårgasen och allt och jag får sådan ångest så jag vet inte hur jag ska kunna sova inatt faktiskt. En ettåring och en treåring.

  • BrudSommar2006

    Vickan, imponerande lista där!

  • BrudSommar2006

    Cicci, vilken lyckad shopping! Ha det nu så himla bra på semestern också! Hur mycket blöjor tar ni med? Funderar alltid över det när vi ska någonstans.

    I år ska vi ju uppåt en vecka och sedan nedåt så vi kommer hem och är hemma en dag mellan vecka ett och vecka två till fem men det är alltid jobbigt att packa i alla fall. Sedan när man inte längre behöver någon sulky åt Astrid kommer det ju att bli lite bättre med plats men sedan är det alltid något eller några djur som ska med och så blir det fullt i alla fall. I år tar mina föräldrar med katterna och så får vi ta kaninen bara.

    Vi har studsmatta, maken läste på noga innan han köpte den här, stor och dyr är den, de billigare varianterna har väldigt dåliga kanter där det är lätt att man kommer snett och gör illa sig, plus att en del nät är väldigt sladdriga. Göra illa sig finns det ju alltid risk för ändå men egentligen kan det ju lika gärna hända när vi är på lekland och hoppar i så fall. Vi är noga med att de bara får hoppa en åt gången också. För oss var det viktigt med studsmatta för det är så viktigt att Iris rör på sig så mycket som möjligt.

  • BrudSommar2006

    Jag blir så shoppingsugen när jag hör er andra men som vanligt tror jag inte att jag kommer att orka ta mig till några affärer och leta. Jag tror alltid innan att det ska bli så roligt men jag hinner knappt in i första affären så tröttnar jag! Det var illa nog förut när man bara hade sig själv att shoppa till, och mer tid till det också, men nu när man ska shoppa åt barnen också så är det tre personer man ska hitta saker till och då ökar stressen verkligen. Det är inte roligt om barnen får lida av att jag inte hittar några bra saker åt dem...

    AM, det är krångligt med blöjor och vällingen ska vi inte tala om, Iris har ju slutat med välling nu men hon drack ju i mängder ett tag och Astrid får ju välling nu, båda vägrar pulver. Vårt fel så klart eftersom vi inte orkat hålla på med det utan köper tetror men just när man ska ut och resa blir det knepigt. Fast nu ska ju inte vi utanför Sverige så det blir inga problem för vår del gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Cicci, har ni allt ni behöver nu då? Var dina skor det sista på inköpslistan?

  • BrudSommar2006

    Cicci, tur att ni har stor bil! Vad roligt med så mycket fester och grejer ni ska på, förekommer inte riktigt i min bekantskapskrets om man säger så... Fast det gjorde nog det i större utsträckning förr, men sedan alla fick barn har ingen orkat engagera sig, förutom sina bröllop då, men nu var det länge sedan någon gifte sig, finns knappt några kvar som inte är gifta så det är nog heller inget att hoppas på!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!