Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    EA, men det blir väl jättemysigt med en liten Buster! Eller han kanske inte är så liten?

    Själv var jag på ringträning igår kväll igen med mina föräldrars hund, vi börjar bli rätt så bra kompisar han och jag. Vi ska nog gå någon mer hundkurs till hösten, synd att vi inte kan ha en egen hund just nu faktiskt. Hade vi inga andra djur kanske vi skulle slagit till på en men vi kan inte ha hela bilen full med djur så fort vi ska någonstans...

  • BrudSommar2006

    Trevlig helg själv, nu hemgång!

  • BrudSommar2006

    Den där Leif verkar ju fantastisk. Huruvida han kan hjälpa eller inte har jag ingen aning om men bara att det finns någon som försöker något utöver det vanliga tycker jag är jäkla bra. Jag tycker att det finns alldeles för lite information och forskning om allt det här.

  • BrudSommar2006

    Mopedvin, jag lyckas aldrig få någon finess på mina tigerräkskapelser, steker du dem i ojla med vitlök och hackad chili eller hur gör du?

  • BrudSommar2006

    Hej Li75!

    EA, så klart det inte finns en mirakelmetod men har man misslyckats med en metod kan man väl lika bra försöka få prova en annan? Tjejen i den där bloggen hade ju inte gjort ivf hos honom, vet inte om hon gjort ivf alls iofs, men hon hade ju uppenbarligen kontaktat honom så fort hon plussat och fått hjälp. Så ivf någon annanstans utesluter väl inte kontakt med honom?

  • BrudSommar2006

    Hörrni alla här, kan ni hjälpa mig, jag efterlyser pyamaser med korta armar och ben och mjukisshorts, detta i storlek 134 eller 140, att beställas på nätet för nu orkar jag inte springa och leta i fler affärer. Jag förväntar mig inga svar ikväll men när ni hinner.

  • BrudSommar2006

    Omsan, vilken dramatik det verkar vara bland tjejer, usch.

    Har inte hittat något på Maxi men nu hittade visst maken shorts på Stadium, får se hur de ser ut när han kommit hem.

  • BrudSommar2006

    Tack AM, helt perfekt!

    Det gör inget om någon skulle hitta typ knälånga shorts eller tights, de maken hittade var väldigt korta, för korta för att ha på dagis tror jag.

    Telis, hur blev det med dagis för er del, är det fortfarande det där som låg lite längre bort som gäller? Det lät ändå som att det verkar vara ett bra dagis? Och att ni är nöjda?

    Lapinette, oj, blev det ändrade semesterplaner? Jag trodde att maken verkligen ville göra långtur i sin bil? Och hur kommer det sig att ni inte alls åker till samma ställen nu när det inte blir bil?

  • BrudSommar2006

    Varför har jag inte känt till det där Filur tidigare! Två pyamaser och två par shorts beställda. Ska ta mig tid att kolla igenom hela sidan vid tillfälle, finns säkert massor mer att slå till på, men nu ville jag få iväg den här beställningen i alla fall. Tordes inte slå till på de där caprishortsen för det var inte stretch men hittade två andra par, de kallades visst knickers och inte shorts.

    Usch, Astrid har nog kommit i trotsåldern och det rejält, jag har tänkt att hon kanske var lite förkyld och inte mådde riktigt bra men när veckorna går utan förändring så är det väl bara att inse att lilla mysiga Astrid blivit utbytt mot en ny, ilsknare sort. Hon som gillat sin pappa så bra och inte varit så där jobbigt mammig som Iris, det behövdes bara att han var borta en dryg vecka och krisen är ett faktum. Nu är hon precis så som Iris alltid varit, usch.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!