Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis, det blir många minnen från alla turer kring förlossningen i alla fall att berätta för Leffelina om sedan!

    Jo, om Astrid får ett myggbett på armen så svullnar hela armen upp, typ. Förra helgen fick hon ju ett myggbett på ena ögonbrynet och ögat och näsan svullnade igen så vi fick åka till akuten och få allergimedicin. Den här gången satte sig myggjäkeln på ena fotknölen så hon svullnade upp från knät neråt, höll inte på att hitta någon sko jag kunde få på henne imorse. Fast nu har vi som sagt fått allergimedicin att ha hemma så behöver vi inte åka iväg varje gång det händer.

    Om Iris får ett myggbett så blir det enormt stort, hon har just haft ett på låret som gjort att hon haft en "lårkaka" som sett hemsk ut, men på henne har det räckt med kortisonsalva på betten ett par dagar varje gång så ordnar det sig, hon blir inte så svullen som Astrid.

    Har insett att en vecka i mygglandet Sälen i sommar kanske inte var det smartaste jag kunde komma på, suck.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, är det för att du ska snittas som de stoppar sammandragningarna hela tiden?

  • BrudSommar2006

    Ore, det där var ett svar jag inte ville ha, vi ska dit första veckan i juli! Jaja, vi får väl hålla oss inomhus! Tror att det finns en gång inne för att ta sig mellan där vi bor och Experium, finns en restaurang vi kan ta oss till inhomhus också! Så får vi väl trycka näsan mot rutan resten av tiden...

    Innan idag hag jag inte ens tänkt på barnens överkänslighet för myggbett, suck. Nu ska man vara orolig för det också men vi får väl bunkra myggspray.

  • BrudSommar2006

    Vickan, ja vi får kanske överväga att ge henne i förebyggande syfte men eftersom jag räknar med att det kommer att bli i det närmaste omöjligt att få i henne medicinen alls så lockar det ju inte något vidare...

  • BrudSommar2006

    Men Cicci, tog du aldrig Bricanylen!!!

    Ja vad är oddsen att vi skulle få två myggbettskänsliga barn när ingen av oss har det själva! inte har vi det i släkten heller så vitt vi vet.

  • BrudSommar2006

    Hm, jag undrar fortfarande om den där Hunken verkligen är något att satsa på, han må ha godtagbara förklaringar till varför han är som han är men det måste vara bättre att hitta någon som inte är som han är... vad det låter i mina öron i alla fall. Fast arg är jag då inte!

    Lapinette, vad ska ni göra i sommar, jag måste ha missat det? Själva har vi ju Sälen, Öland, Alingsås och ett antal hundutställningar på gång så ingen spännande utlandsresa eller så.

  • BrudSommar2006

    Porchez, bara du vet om han är något att satsa på! Fast om ni eventuellt ska ses i helgen bör du kanske involvera honom i planerna snarast för jag tycker mig ha sett att det har en tendens att inte bli av annars?

    Lapinette, oj, vad ni ska resa runt! Hur kom ni på just den där rutten?!

    Jag vet inte vad vi ska göra i Alingsås men eftersom maken föräldrar bor där och barnen, eller i alla fall Iris, vill hälsa på hos farmor och farfar så blir det ju alltid en tur dit på sommaren.

  • BrudSommar2006

    Jag har redan börjat fundera på nästa års semestrar, synd att man inte har en oändlig semesterkassa att ösa ur och att semesterdagarna dessutom är begränsade...

  • BrudSommar2006

    Alpsjöar låter kallt?! Fast er resa låter fantastisk i mina öron, jag gillar inte att sitta i bilen långa sträckor, ett par timmar låter perfekt.

    Nenne, det låter väl fint med en liten eskimå!!!

    Porchez, trist med avundsjuka på jobbet men jag hoppas att de vänjer sig i alla fall.

    Nehepp, nu hemgång.

  • BrudSommar2006

    Babybjörns potta är klart bäst! Flera andra varianter är för låga så det blir läskigt att försöka sätta sig, eller för små så att de inte är bekväma att sitta en stund på, inte är de lika lätta att tömma heller.

    Porchez, antar att det inte är aktuellt att fråga Hunken om han vill resa någonstans? Eller han kanske inte är tillräckligt pålitlig i det sammanhanget?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!