Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis, jo, hoppas att du har rätt!

    Hm, jag brukar inte helt känna igen mig vare sig i Mugglans eller Telis åsikter alltid så jag ligger väl åt ett tredje håll! Fast lite, lite närmre Telis än Anna Wahlgren om jag tänker efter!

    Telis, blev det dagiset en bit bort nu eller hur blev det? Läste bara att ni var nöjda. Tror jag frågat förut men har missat om jag fått svar.

  • BrudSommar2006

    Sova i egen säng är väl jättebra om man har en bebis som sover längre än en kvart åt gången, vilket vi inte har haft. Ska man upp så ofta hela nätterna får man ju inte sova någonting själv. Ligger bebisen bredvid en kan man snabbt som sjutton täppa till truten på den så den får snutta, annars är det ju kört. Både Iris och Astrid har gallskrikit vid läggdags, i timmar höll de på. När man är så deppig och trött att man inte vet vart man ska ta vägen längre har det helt plötsligt gått ett antal månader och så börjar det vända. Sova i egen säng går ju inte att börja med innan nattsnuttandet är över, inte i den här familjen i vart fall. Sedan spelar det ingen roll vad jag vill, eller maken vill, eller var andningslarmet är eller någonting för när man är så där helt slut klarar man ju inte av något annat. Och nu pratar jag bara om oss här i vår familj.

  • BrudSommar2006

    Telis, så ni fick dagisplats där ni ville, vilken tur!

    EA, den där hundförmedlingen verkar ju inte särskilt seriös, men så är det väl kanske när det är folk som vill väl som håller i det hela och inte nödvändigtvis de som är mest kompetenta.

    Vår Sälen-vecka var ju helt fantastisk, vad mycket det fanns att göra som barnfamilj, jag sitter fortfarande och tänker på hur bra det var! Om ni har en helg över, ta med barnen till Tomteland i Gesunda, vilka underbara skådespelare!

  • BrudSommar2006

    Oupsie, ja, det löste sig med Nennes FB! Nästa gång jag startade om datorn gick det helt plötsligt att trycka på wallen! Fattar ingenting men skit samma!

    Jag tyckte aldrig att det hjälpte med vare sig Minifom eller Sempers magdroppar men man var ju desperat nog att prova på båda bebisarna. Det var ett jäkla vaggande och vyssjande och snuttande och bärande för att få dem att somna och när de väl gjort det sov de i alla fall bara en kvart och så höll det på större delen av nätterna. Ibland vaknade man och hade fått sova två timmar i sträck och då undrade man vad som hände!

    Porchez, vi åker till Öland imorgon, vi har bara varit hemma en dag och tvättat och packat om. Det blir en jäkla massa timmar i bil men det får det vara värt. Sedan ska vi på hundutställning fredag - lördag i Tvååker så då blir det till att åka tvärs över landet igen, vet inte hur smart tänkt det var egentligen, men, men, vi åker i alla fall utan barnen.

  • BrudSommar2006

    Porchez, det må vara en klen tröst, men han förtjänade dig aldrig, den där struliga typen!

    Nu sovdags.

  • BrudSommar2006

    Vi har ännu inte slutat med nattblöja på Iris, hon är torr de flesta nätter men inte alltid, då kissar hon innan hon går och lägger sig och hon har fått sluta med flaska både vid läggdags och på natten. Utan blöja på dagtid har hon väl varit i ett år nu om jag minns rätt. Jag har då ingen lust att gå upp och bädda om var fjärde natt när hon äntligen sover hela nätter och hon känner definitivt inte om hon kissar på sig när hon sover än. Fast för Moa gick det ju bra.

  • BrudSommar2006

    Jag hämtade ut boxarna andra gången också men det var definitivt inte värt det. Blöjhink var jag sugen på med Iris men med Astrid hade jag insett att det var helt onödigt för oss i vart fall.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja grattis till Astrid och Televinken!

    Usch, vilket uselt väder, ser tyvärr bara marginellt bättre ut inför morgondagen vad det verkar, hoppas så på uppehåll. Nu är vi i vart fall i Alingsås och jag saknar redan barnen.

  • BrudSommar2006

    AM, ni verkar ha haft det hur mysigt som helst i vart fall!

  • BrudSommar2006

    Hej alla, tillbaka på jobbet, men det får väl gå det med.

    På dagis har det precis börjat en till tjej, lika gammal som Astrid, som heter Iris. Vi som har typ alla Astrids kläder märkta med bara Iris.

    Fix funkar säkert jättebra för smala barn, dvs jag kan stryka det som alternativ. Som tur är så kommer nog Astrid kunna ha Iris gamla overaller, hon är ju så mycket mindre än Iris så det passar ganska bra att hon är ett halvår äldre vid samma årstid. Jag säger ganska bra för tyvärr så har hon inte hunnit växa i Iris sommarkläder än som hon hade vid ett år och nu är ju sommaren typ slut.

    Vad ska man med den där lilla vaniljdoftande plastbyttegrejen till som BT skickade hem i posten?? Vaselin?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!