Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja hittar jag rätt spa i Polen så inte mig emot, ska börja titta på det.

  • BrudSommar2006

    En timme med bil från flygplatsen tycker jag är helt OK, har inte tänk på att man också kan hyra bil. Nu kom ni med så många förslag här så jag får skriva ner dem ikväll och googla på dem alla. Det är inte nödvändigt med skidåkning, bara ett förslag av många, men det måste vara typ mysig småstad eller vacker natur för hamnar jag i en större stad kan jag bara inte med att inte vara runt i vartenda hörn och turista och slita ut mig.

  • BrudSommar2006

    Hej hörrni, jag har inte läst ikapp nu på slutet så jag får återkomma imorgon för nu har jag varit ute och promenerat ikväll istället för att hänga här men jag undrar om ni kan hjälpa mig med svaret på en fråga tills imorgon. Det värsta är att jag tror att jag frågat det här redan och fått svar men jag kommer inte ihåg svaret. Hur tar man bort en friends request man skickat innan det blivit godkänd? Man måste väl kunna återkalla den?

    Hörs imorgon.

  • BrudSommar2006

    Nu så, inskolningar var det. Med Iris hade vi långsam inskolning där man ökade på timme för timme och höll på i flera veckor, verkade rätt onödigt för de sista dagarna satt vi ett gäng föräldrar uppe i fikarummet och stirrade på varandra. Med Astrid var det tredagarsinskolning och det gick ju bra det med. Har haft tur med tjejerna att de inte gråtit något nämnvärt när vi lämnat. Iris brukade däremot bli väldigt ledsen när vi hämtade för då släppte allt och hon var så trött. Astrid är inte tillräckligt gammal än för att göra den kopplingen.

    Vickan, visst är det FB, nu ska jag genast titta om jag lyckas lösa det.

  • BrudSommar2006

    Nej, nu har jag klickat på allt jag hittar på FB, bland vänner och inställningar och allt men jag hittar inget användbart, skräp också.

  • BrudSommar2006

    AM, ja tack gärna, hjälp mottages tacksamt!

  • BrudSommar2006

    AM, tack, nu ska jag se om jag kommer ihåg det tills nästa gång jag begår ett misstag och skickar en request till fel person! Men varför hittar alla andra hur man gör och jag aldrig, suck.

    Muggles eller någon annan, vi har också en sån där in the pocket-sits hemma någonstans som vi inte behöver som någon kan få.

  • BrudSommar2006

    AM, men om man skickar en förfrågan som du gjorde nyss och sedan tar bort den på en gång, syns den ens hos den andra personen?

  • BrudSommar2006

    Vad gör man med ett barn som bara skriker och gråter och vägrar äta, Astrid är inne på sin tredje dag nu. Har pratat med bvc och barnläkarmottagningen om urinvägsinfektion, förstoppning, ont någonstans och allt vad man kan komma på men inget känns troligt. Tur att hon är pigg och äter på dagis i alla fall, grupptrycket verkar vara räddningen just nu. Jag fattar bara inte varför den lilla solstrålen och matvraket fått spader, ju förr hon får förr sig att börja prata om saken, ju bättre, säger jag bara.

    Cicci, vart är världen på väg om du ska börja banta, men jag får väl tro dig när du säger att du spräcker kjolar.

    Kram till Lapinette!

    Jag har en före detta kollega i Japan som lade upp så fina bilder från deras semester nu på FB och jag blev så sugen på att åka dit. Säg till bara så hjälper jag er att fixa semestern här sade han men nu säger maken att vi inte kan åka till Tokyo för man vet aldrig hur det är med den där radioaktiviteten, undrar om han har rätt.

    Imorgon ska Iris till tandläkaren, hoppas hon inte har fler hål.

    Igår var det en tjej på hennes dagis som kallade henne tjockis igen, fröknarna redde ut det och hon fick be om ursäkt men det börjar kännas som att det här är något vi kommer att få leva med. Och du är smal och ful! skrek Iris tillbaka, duktig tjej! Har ställt henne i kö till en skola jag tror på vad det gäller empati och mobbning nu i alla fall, törs inte satsa på de kommunala närmast oss om man tänker sig att det här är något som kommer att fortsätta förekomma. Den här tjejen är någon som Iris leker mycket med och är bra kompis med så de blev väl osams om något och så slängde hon ur sig något hon hört, men, men.

  • BrudSommar2006

    Men vad fasen hände, vart tog mitt jättelånga inlägg jag just postade vägen?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!