• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga: låter jättefint - ska du bjuda på dem (eller köpa dem innan auktionen, har för mig att man kan göra det på Kaplans)?

    Jag måste nog skaffa mig ett nytt halsband  till på fredag - det får nog bli ett enkelradigt i strass eller liknande - alternativt en rejäl choker i strass. JAg tror det där kulörta halsbandet jag har blir lite too much i detta sammanhang. Tyvärr. Men man vill ju inte att någon ska tro att jag är en kvarglömd julgran ...

  • fru AM

    Snartis: jag kan posta bältesgrejen - det är några resårband och några tygbitar bara. Inboxa mig din adress bara!

  • fru AM

    Oj vad jag är nöjd - hittade en dunjacka på halva priset i kvartersbutiken! Bra märke - rätt storlek, snygg passform (för att vara en dunjcka alltså ) och sa jag HALVA PRISET! Nu har jag ju TJÄNAT en slant att lägga på halsbandet. eller hur det nu var.

    Fick dessutom nyss veta av maken att vi är bjudna på ytterligare ett finkalas med långklänning/uniform, januari 2012 (lång framförhållning). Känns ju lite bättre att veta att jag kan få ha min klänninga i alla fall två gånger.

    Frånsett förkylningen så är den här dagen jättebra!  

  • fru AM

    Muggles:En Henri Lloyd - betydligt lättare rent viktmässigt än min gigantiska North Face jacka jag knäat omkring i hela vintern. Färg: skulle kalla den mjuksvart

  • fru AM

    Hehe - dagens leverans av min snälla brorsa: just två liter hårspray och mousse inför frisyrfixet på fredag. Emedan han jobbar med just sånt. Synd bara att han inte gör själva frisyren

    BS: förstår problemet. Jag halkar själv ur mitt "LCHF light":ande på helgen. Jag har medvetet givit mig dispens på lördagen för att äta någon god macka och kanske en dessert men sedan blir det lätt lite på söndagen också. 

    Jag tror i o fs att LCHF funkar även för icke-köttätare (fisk och ägg, keso t ex) men det är ganska trixigt att få ihop det med övriga familjens meny. Alla renodlade pastarätter går ju fetbort t ex. Eller som idag - jag lagar pasta till maken, och mikrar blomkål till mig och så har vi samma sås till.

  • fru AM

    Snartis: ett tjockt kuvert är på väg till dig!

  • fru AM

    Hej och godmorgon i tråden!
    Läser vad ni skriver om olika dieter och ni vet ju vad jag tycker om LCHF  ... BS: kanske ska du ändå överväga LCHF, jag ha rinte förstått att det var så illa med din rygg som du beskrev här ovan! STACKARS dig! Det som är bra med LCHF är ju bl a att man får kroppen att bränna det ätna och det lagrade fettet istället för kolhydrater man stoppar i sig. Att röra på sig verkar nte vara nödvändigt. Perfekt då om du inte kan. Jag rörde inte på mig mer än vanligt när jag gjorde min första LCHF vända för ett år sedan - och jag gick ju ner massor på en månad. Men man måste vara hård mot sig själv: inte äta saker som innehåller mer än 5% kolhydrater - frukt går bort, t ex - men många grönsaker kan man mumsa friskt på, likaså mejeriprodukter, ägg, fisk - OST! Rödvin är tillåtet (i alla fall enligt den kolhydrattabell jag valde att tro på - och det funkade ju! Det finns t o m någon typ av "brödkaka" (med ägg och keso) man kan baka om man vill ha smörgåskänslan. Nåväl - hör av dig om du vill ha länkar och tips!

    Och det är faktiskt märkligt - äter man inte kolhydrater så försvinner sötsuget. Faktiskt. Bara så där. Tänkte på Oupsies sötsug - det kan ju ha att göra med att du kanske är trött - då vill nog kroppen kompensera, och om du sedan äter sötsaker så vänjer sig kroppen och vill ha mer. För kroppen BEHÖVER ju inte sötsaker.

    Hattis: mojängen du pratar om till kullerbyttetofsen heter "hårlasso" (fast jag har inte sett en sån grej förrän nu - har alltid bara fixat med fingrarna) - finns enligt bloggarna på Glitter för 30 kr. 

    Snorkis: Stor efterhandskram för din eländiga Alla Hjärtans-dag! Jag har börjat på en lååång redogörelse för mitt snitt som jag inboxar dig udner dagen. 

  • fru AM

    Snorkis: du är inboxad - bered dig på långläsning. Poopa gärna lite popcorn.

  • fru AM

    Fast hellre poppa popcorn än poopa ... Hur skulle det se ut!

  • fru AM

    För intresseklubben kan jag meddela att jag idag testar frisyren i skarpt läge: med mousse och spray. Sitter som en liten hjälm på huvudet med glitterspänne och allt - hoppas det inte ringer på dörren då lär de tro att jag har storhetsvansinne

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!