Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Izzie, Stort grattis!! Oj, jag har inte alls hängt med. Ni har redan gjort KUB alltså?
    På semestern var vi en vecka på Gran Canaria ihop med en annan familj.

    Mugglan, Han fyller 21/3. 19/3 var hans BF-datum.

    Nu frukost- och dagisdags!

  • Vännerfan

    Hej hej!

    Gör ett snabbt inhopp i tråden som vanligt!

    Gosnosen, Stort grattis till tjejen!!

    Parnassia, Men så härligt att ni får sova bättre nu. Vad var det som gjorde vändningen tror ni?
    Jag har också hört jättemycket positivt om Asia Spa i Varberg! Ha det så härligt där!

    Själv är jag nyss hemkommen ifrån konferens på Karlaby Kro, efter att Tinga tipsat mig om det inför vår förra konferens. Och åh, så nöjda vi alla var! Hela stället andades klass och vi hade verkligen kul och trevligt där och åt såååå god mat och drack goda viner och rummen och poolen och servicen och allt var jättebra! Sitter lite störande och småskrattar för mig själv åt saker vi sa och gjorde på kvällen efter lite för mycket vin, men att återberätta för maken går inte riktigt då man "had to be there" liksom. Lite kul var det iaf att sitta och äta och tänka att här sitter vi nu hela avdelningen pga ett tips från bästaste tråden! Tack, Tinga!

    Tur också att jag inte ringde igen efter att jag ringt och önskat barnen god natt, för lill-prinsen hade kommit på att jag inte var hemma någon gång där kring vällingdrickandet och hade skrikit i 2 h. Stackaren! Jag hade definitivt inte haft så kul som jag hade om jag vetat det och det fanns ju ändå inget jag kunde göra. Fick iaf ett stort leende bakom nappen idag när jag kom hem!

    Sov gott alla!

  • Vännerfan

    Aha, EA har inte testat än! Undrade just över det! Håller tummarna stenhårt!!

  • Vännerfan

    Kram tillbaka till EA!


    Ja, jag kan varmt rekommendera Karlaby även för privata vistelser. En av killarna, den ende som inte är eller har varit gift, funderade på att åka dit med sin flickvän och fria till henne där (en av fördelarna med att vara enda tjejen på en avd. (eller ja, vi har en medelålders kvinna nu också) är att man blir delgiven en hel del förtroenden.) Ett ganska högt betyg skulle jag säga. Karnelund har jag spanat in för att åka med familjen till då det verkar funka att lägga barnen där innan man själv går ner och intar middagen. Tomarps gårdhotell har jag också tänkt besöka efter tips av AM men då när vi någon gång får den enorma lyxen att åka iväg helt på egen hand, för det ligger lite närmare oss och har vi barnvakt vill jag inte sitta för länge i bil. Ägarna till Karalby jobbade för övrigt på Tomarp tidigare.

  • Vännerfan

    Mugglan, Åh, har du hittat den andra tjejen nu. Buhu, så sorgligt! Men den andra historien- hade den något samband med att tvillingarna haft TTS eller visste man inte om barnet i magen dött pga det?

    Parnassia, Det var något liknande för oss att med tiden blev det bättre, så man får vara glad att man höll ut. Vi gav ju dock tillbaka nappen, som ni nu är av med så det måste ju vara skönt!

  • Vännerfan

    Vickan, Hårborste har jag ingen. Bara afrokam! Så jag tyvärr inte hjälpa dig. Sen har jag använt samma schampo och balsam hela mitt liv (sedan mamma slutade använda Barnängen i det vid 3 års ålder eller nåt), så kan inte hjälpa till där heller! (Hårologis serie)

  • Vännerfan

    Mugglan, Hihi, JO men det var ju faktiskt igår jag var inne!

  • Vännerfan

    Hamnar här för att jag har så mycket att göra att jag inte vet vilken ände jag ska börja. Får övernattande gäster ikväll för sedan på söndag ska vi ha stort släktkalas för lill-prinsen med mat för 27 pers. Skulle åkt och handlat nu på f.m. men orkade inte stressa och lillen var gnällig då han tappat mycket sömn när jag varit borta eftersom han var så ledsen då. Att ha kalas såhär års är lite stressande på nåt sätt för man känner att man borde ha dammat av en hel del av vårsysslorna som att putsa fönstren, klippa ner gamla pinnar i trädgården, planera åtminstone någon kruka med vårblommor och därtill allt vanligt festfix med att mangla dukar, låna ihop stolar etc etc. Vi försöker också få ytterligare några lister på plats och så. Men men. Det blir nog bra till slut!

  • Vännerfan

    Mugglan, Tror jag sökte på hennes alias då när jag hittade ivf:erna. Hon hade gjort ytterst få inlägg öht så det var nästan bara det jag hittade.

    Lappis, Jag känner ofta att vi bosatt oss lite "off" så jag är jätteglad att det finns några bra ställen att åka till inom rimliga avstånd. Motsvarande ställen i Stockholmstrakten som tillhör Countryside hotels- som Karlaby och Tomarp tillhör- verkar vara Villa Söderås, Såstaholm Hotell & Konferens, Villa Pauli och Villa Källhagen. Kanske nåt av de ställena också är lika bra (om ni inte redan besökt dem)?

  • Vännerfan

    Mugglan, Du känner inte min svärmor!!! Något annat än vita manglade dukar är HELT uteslutet på kalas! Det är nog närmast brottsligt att ens tänka tanken på nåt annat faktiskt! Och sen måste silverbesticken vara putsade och och och... Hon hjälper dock gärna till, så jag inrättar mig bara fint i ledet... Och det ÄR ju fint med riktiga dukar, bara lite mycket jobb kanske. Pappersservetter blir det dock, för jag har inte så många i linne.

    Och putsa fönster är ju rätt enkelt eg om man bara tar sig tiden. Ett moment till blir det sen i framtiden när jag får mina spröjs som jag vill ha när vi målat fönsterbågarna vita, men det går ju också bra. Vi har ju inte så stora fönster som ni heller, så det går rätt fort när man väl sätter igång.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!